Τετάρτη 06 Ιουλίου 2022 -

Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτονται στοιχεία για τον Κυπραίο απόψεΟι «Αγριες Μέλισσες» ξεκίνησαν το βράδυ της Δευτέρας και οι εξελίξεις είναι σημαντικές.

Ο Δούκας έβαλε στο στόχαστρο τον Κυπραίο και τον έχει πλέον αντιμέτωπο, καθώς ο τελευταίος ξέρει τα πάντα για τη δολοφονία του Γιάννου.

Η Ρίζω λέει τα ευχάριστα νέα για την εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας στον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη. Μια είδηση που αφήνει τον Λάμπρο, σε απελπιστική θέση, καθώς δεν ξέρει πώς να χειριστεί την κατάσταση. Θα πει την αλήθεια στην Ελένη ή θα χωρίσει τη μητέρα του παιδιού του στη συνέχεια της σειράς «Άγριες Μέλισσες»;

Την ίδια ώρα, μια γυναίκα έρχεται στο χωριό και το ταράζει καθώς αποκαλύπτεται ότι κάποιος ζούσε διπλή ζωή. Η μυστηριώδης Μαρίκα με τα κόκκινα, τον ρόλο της οποία υποδύεται η Αθανασία Κουρκάκη, θα βρεθεί στο ραφτάδικο της Ουρανίας και εκεί θα αποκαλύψει πολλά για την μυστική ζωή του Κυριάκου στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες».

Παράλληλα, ο Κλεομένης συνεχίζει να πιέζει τον Δούκα, λέγοντας πως θα πάρει την Πηνελόπη και θα επιστρέψουν στο Λονδίνο. Η Πηνελόπη προσπαθεί να το αποφύγει και ο Μελέτης κάνει τα πάντα για να την κρατήσει κοντά του.

Ο Νέστορας ανακαλύπτει στοιχεία για το παρελθόν του Κυπραίου και αποφασίζει να τον αντιμετωπίσει κατά πρόσωπο. Ο Κυπραίος βρίσκεται στριμωγμένος, όμως όπως έχει αποδείξει ξέρει να ξεγλιστρά από τις δύσκολες καταστάσεις στις «Άγριες Μέλισσες».

Τέλος, η Ανέτ με την Αγορίτσα συνεχίζουν να ψάχνουν τα χαρτιά του πατέρα Σεβαστού και κάνουν μια σημαντική ανακάλυψη.