Τετάρτη 01 Δεκεμβρίου 2021 -
Ξάστερος ουρανός

5 °C

Σήμερα, 1. Δεκεμβρίου 2021

Adele στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία της: Δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδείαΉθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου.

Σε ένα κατάμεστο Γουέμπλεϊ η Adele ξεσήκωσε το κοινό της το οποίο είχε κατακλύσει το στάδιο του Λονδίνου για να απολαύσει την Βρετανίδα τραγουδίστρια. Πριν μία ημέρα, ανακοίνωσε μέσω Instagram ότι ίσως αυτή να είναι η τελευταία της περιοδεία.

Αυτή η παγκόσμια περιοδεία λοιπόν, που γίνεται για το τρίτο άλμπουμ της με τίτλο «25» κλείνει στο Λονδίνο, την πόλη που μεγάλωσε, με τέσσερις μεγάλες συναυλίες στο Γουέμπλεϊ στις 28, 29 Ιουνίου και στις 1 και 2 Ιουλίου. Τα εισιτήρια είναι ήδη πουλημένα και οι πωλήσεις έχουν σπάσει τα ρεκόρ για το συγκεκριμένο στάδιο.

Τους λόγους για τους οποίους δεν θέλει να ξανακάνει περιοδείες, εξηγεί με ένα της χειρόγραφο μήνυμα η Adele.

Ένα μέλος του φαν κλαμπ της ανέβασε στο Instagram ένα χειρόγραφο σημείωμα που φέρεται ότι είναι της Adele και το οποίο μοιράστηκε μαζί με το πρόγραμμα της συναυλίας.

Το σημείωμα, που φέρει την υπογραφή της τραγουδίστριας, γράφει ότι:

«Αυτό ήταν, μετά από 15 μήνες στο δρόμο και 18 μήνες κυκλοφορίας του "25" φτάσαμε στο τέλος. Κάναμε περιοδεία σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία, σε ολόκληρη την Ευρώπη και την Αμερική και τέλος πήγα στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Η περιοδεία είναι ένα περίεργο πράγμα που δεν μου ταιριάζει ιδιαιτέρως. Είμαι πραγματικά σπιτόγατος και απολαμβάνω τόσο πολύ τα μικρά πράγματα. Επιπλέον, είμαι συγκλονισμένη και έχω μία τρομακτική εμπειρία από τις περιοδείες. Μέχρι τώρα έκανα 119 εμφανίσεις και με αυτές τις τελευταίες τέσσερις θα φτάσω τις 123, ένιωσα την απόλυτη συγκίνηση και ευχαρίστηση. Έκανα αυτήν την περιοδεία μόνο για σας και ελπίζω να σας άγγιξε με τον τρόπο που άγγιξαν εμένα μερικοί από τους αγαπημένους μου καλλιτέχνες» συνεχίζει το σημείωμα.

Και καταλήγει γράφοντας: «Ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, για όλη σας την αγάπη και την καλοσύνη. Θα τα θυμάμαι όλα αυτά για το υπόλοιπο της ζωής μου. Σας αγαπάω. Καληνύχτα για τώρα».