Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Adele



Adele στην αποχαιρετιστήρια περιοδεία της: Δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία

Ήθελα οι τελευταίες μου εμφανίσεις να γίνουν στο Λονδίνο γιατί δεν ξέρω εάν θα ξανακάνω περιοδεία και έτσι θέλω η τελευταία φορά να είναι στην πατρίδα μου.



Τι άλλαξε στην δίαιτα η Adele και έχασε τόσα κιλά

Η Adele έχει υποστεί μια τεράστια μεταμόρφωση με την πάροδο των χρόνων, καθώς την έχουμε παρακολουθήσει σε όλη της την πορεία ουσιαστικά, από μια απλή έφηβη σε παγκόσμια σούπερ σταρ του πενταγράμμου.

Δίαιτα - Μαζί με την ζωή της έχει αλλάξει δραματικά και η εξωτερική της εμφάνιση, αφού τον τελευταίο χρόνο έχασε πολλά κιλά.



Adele: Ο γιος της πάνω από όλα! Σταματάει τις περιοδείες για 10 χρόνια!

Μπορεί να βρίσκεται στο απόγειο της καριέρας της, όμως σύμφωνα με δημοσίευμα η Adele,  αποφάσισε να σταματήσει τις περιοδείες για τα επόμενα δέκα χρόνια!

Ο λόγος, σύμφωνα πάντα με ξένα δημοσιεύματα είναι ο γιος της!



Adele: «Χρυσό» συμβόλαιο για τη Βρετανίδα τραγουδίστρια

Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια Adele αναμένεται να σημειώσει ένα ακόμα ρεκόρ στην καριέρα της, καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις για την υπογραφή νέου συμβολαίου ύψους 90 εκατομμυρίων λιρών με τη «Sony Music».



Συγκινεί η Adele: Επισκέφθηκε 12χρονη με εγκεφαλική παράλυση στην Ιρλανδία

Την ωραιότερη έκπληξη στα 12 χρόνια της πολύ δύσκολης ζωής της έκανε η δημοφιλής τραγουδίστρια Adele σε ένα δωδεκάχρονο κοριτσάκι από το Μπέλφαστ της Βόρειας Ιρλανδίας, την περασμένη Τρίτη.



How this picture of Adele is connected with Thatcher?

The Internet has been going crazy over this upside down image of Adele.

The image is a seemingly mirrored version of the original, which is used as the cover art for her album “25.” But, if you look at the image upside down you’ll see something much more sinister looking, says Business Insider.