17			
						
				Ιουνίου			
						
				2019			
						
				- 14:23			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				17 Ιουνίου, 2019 - 14:23					
	
Συστατικά
- 20 γρ. φύλλα ζελατίνης
 - 200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
 - 250 γρ. νερό
 - 750 γρ. λευκό αφρώδες κρασί
 - ξύσμα από 1 λάιμ
 - χυμό από ½ λάιμ
 
Για το σερβίρισμα
- 200 γρ. φρέσκα φρούτα (φράουλες, μύρτιλα, κόκκινα και μαύρα μούρα)
 - φύλλα βασιλικού
 
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ένα μπολ βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης με το μισό νερό. Αφήνουμε στην άκρη 3-4 λεπτά να μουλιάσουν.
 - Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το υπόλοιπο νερό, τη ζάχαρη και μεταφέρουμε στη φωτιά. Βράζουμε μέχρι να λιώσει η ζάχαρη.
 - Βάζουμε τις ζελατίνες με το νερό και ανακατεύουμε μέχρι να λιώσουν.
 - Προσθέτουμε το κρασί, το ξύσμα και τον χυμό από το λάιμ και ανακατεύουμε με σύρμα.
 - Μεταφέρουμε σε ένα μπολ και βάζουμε για 5 ώρες στο ψυγείο για να κρυώσει και να σφίξει. Δεν θέλουμε να πήξει τελείως.
 
Για το σερβίρισμα
- Βάζουμε 3 κ.σ. από το ζελέ ένα ποτήρι, προσθέτουμε τα φρούτα και καλύπτουμε με ζελέ και φρούτα μέχρι να γεμίσει το ποτήρι.
 - Ακολουθούμε την ίδια διαδικασία για άλλα 3 ποτήρια.
 - Σερβίρουμε με φύλλα βασιλικού.
 
Πηγή κειμένου: 
akispetretzikis.com