9			
						
				Ιουνίου			
						
				2019			
						
				- 13:28			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				9 Ιουνίου, 2019 - 13:28					
	
Συστατικά
- 6 ροδάκινα
- 100 γρ. νερό
- 180 γρ. ζάχαρη
- ξύσμα από ½ λεμόνι
Για τη διακόσμηση
- ροδάκινα, ψιλοκομμένα
Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε λεπτές φέτες τα ροδάκινα.
- Τα βάζουμε σε μια σακούλα τροφίμων ή σε ένα ανθεκτικό σκεύος στην κατάψυξη και τα καταψύχουμε για 2 ώρες.
- Βάζουμε τα παγωμένα ροδάκινα στο μπλέντερ και προσθέτουμε το νερό, τη ζάχαρη και το ξύσμα από το λεμόνι.
- Το χτυπάμε μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
- Σερβίρουμε αμέσως ή βάζουμε στην κατάψυξη.
- Προαιρετικά διακοσμούμε με ψιλοκομμένα ροδάκινα.
Πηγή κειμένου: 
akispetretzikis.gr





