26			
						
				Νοεμβρίου			
						
				2021			
						
				- 19:11			
		
		
											Τελευταία τροποποίηση στις 				26 Νοεμβρίου, 2021 - 19:11					
	
Υλικά:
2 κιλά φρέσκο αρακά
1 ματσάκι φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
1/2 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
1 μεγάλη ντομάτα λιωμένη ( αφαιρούμε τα σπόρια)
2 καρότα
2 κουτάλια σούπας ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι νερό
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
Εκτέλεση:
Βάζετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί και τσιγαρίζετε το κρεμμύδι, ρίχνετε τον αρακά και τα καρότα και μετά από 5 λεπτά τη ντομάτα και τον άνηθο. Στη συνέχεια ρίχνετε το νερό το αλάτι και το πιπέρι.





