Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Λίστα Μπόργιανς



Γεννηματά στον Βούτση: Άθλια συκοφαντία ότι είμαι στη λίστα Μπόργιανς

Επιστολή προς τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, απηύθυνε χθες η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Φώφη Γεννηματά, με αντικείμενο το πρόσφατο συκοφαντικό δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, σύμφωνα με το οποίο το όνομά της βρίσκεται στη λίστα Μπόργιανς.



Λίστα Μπόργιανς: Περισσότερες από χίλιες δικογραφίες έχουν σταλεί στις αρμόδιες ΔΟΥ

Πάνω από 1.000 δικογραφίες έχουν σχηματιστεί από την  λίστα Μπόργιανς και άλλες 191 δικογραφίες από την λίστα Λαγκάρντ.  Οι δικογραφίες  έχουν διαβιβαστεί στις αρμόδιες ΔΟΥ και τ’ αυτοτελή τμήματα του ΚΕΦΟΜΕΠ, επισήμανε ο  οικονομικός εισαγγελέας Παναγιώτης Αθανασίου.
          



Νέα στοιχεία έδωσε στους Έλληνες εισαγγελείς ο Φαλτσιανί

Μία ακόμη συνάντηση με τον Εβρέ Φαλτσιανί είχαν εκπρόσωποι της ελληνικής Δικαιοσύνης. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Γαλλία και το άλλοτε στέλεχος της HSBC στη Γενευή συνάντησαν οι εισαγγελείς Ελένη Τουλουπάκη και Γιώργος Καλούδης.



Μήνυση Παπασταύρου σε εφημερίδα για την λίστα Μπόργιανς

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου  σε βάρος της εφημερίδας »Kontranews» και των υπευθύνων της.



Πρώνη Γ.Γ Σαμαρά: Η λίστα Μπόργιανς δεν έφτασε ποτέ στα χέρια μου

Ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Αντώνη Σαμαρά, Κωνσταντίνος Μπούρας, ανέφερε σε δηλώσεις του πως η λίστα Μπόργιανς με τους Έλληνες καταθέτες, δεν πέρασε ποτέ στα χέρια του, ενώ καταγγέ βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.