Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Μήνυση Παπασταύρου σε εφημερίδα για την λίστα Μπόργιανς



Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και εξύβριση κατέθεσε ο Σταύρος Παπασταύρου  σε βάρος της εφημερίδας »Kontranews» και των υπευθύνων της.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για «άθλιο και ψευδές» δημοσίευμα το οποίο αναφέρει ότι το όνομα του καταγράφεται στη λίστα Μπόργιανς . Μάλιστα, ο κ. Παπασταύρου δημοσιοποιεί και απάντηση «από τον αποκλειστικά και κατεξοχήν αρμόδιο Δημόσιο φορέα, Εισαγγελέα  Οικονομικού Εγκλήματος σε σχετικό νόμιμο αίτημά μου (22.2.2016), που επιβεβαιώνει ότι δεν περιλαμβάνομαι στη σχετική λίστα».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «με την απάντηση αυτή αποδεικνύεται πανηγυρικά  η αναλήθεια του δημοσιεύματος».

Προσφυγή για την ακύρωση του προστίμου

Ο γνωστός δικηγόρος κατέθεσε προσφυγή για την ακύρωση του «άδικου» όπως το χαρακτηρίζει «προστίμου που επιβλήθηκε σε μένα και τη μητέρα μου για τη λίστα Λαγκάρντ με βάση ένα κατασκευασμένο, αγνώστου προέλευσης και ταυτότητας, αρχείο excel». Ο κ. Παπασταύρου επαναλαμβάνει τον ισχυρισμό του για «οργανωμένη συκοφαντία σε βάρος μου» λέγοντας ότι , «η λάσπη και η προσπάθεια εξόντωσης δεν θα σταματήσουν εδώ. Περιμένω το επόμενο ασύμμετρο χτύπημα» .

«Η υπέρβαση όμως κάθε ορίου στην επινόηση άλλοτε στοιχείων, άλλοτε γεγονότων και πλέον και πληροφοριών εκθέτει και αποκαλύπτει καθημερινά τους ευρύτερους στόχους των εμπνευστών της συστηματικής σε βάρος μου συκοφαντίας. Οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν και η δικαιοσύνη θα κρίνει άμεσα τους συκοφάντες» καταλήγει ο δικηγόρος.