Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

Βγαίνει στο «σφυρί» η εντυπωσιακή Cadillac Escalade ESV του Σ.Σταλόνε



Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να φέρει στα μέτρα του Cadillac Escalade ESV που έχει αποκτήσει και πιο συγκεκριμένα έχει ένα τέρας των δρόμων αλλά και μία πολυτελή τετράτροχη σουίτα για τις μετακινήσεις του.

Η μετατροπή έγινε από μία εταιρία με το όνομα Becker Automotive Design και έχει μεταξύ άλλων αυξημένο μεταξόνιο περισσότερο από μισό μέτρο παραπάνω από την “απλή” Escalade. Η καμπίνα είναι καλυμμένη από άκρη σε άκρη με λευκό δέρμα ενώ περιλαμβάνει όλα όσα θα ήθελε ο Sly στις μετακινήσεις του στο LA.

 

Mεταξύ άλλων υπάρχει και μία τεράστια οθόνη 43 ιντσών η οποία λειτουργεί και ως διαχωριστικό μεταξύ του οδηγού και της καμπίνας των επιβατών. Οι οποίοι επιβάτες έχουν στην διάθεσή τους κορυφαίες ανέσεις και παροχές, αντίστοιχες με αυτές που μπορεί και πρέπει να απολαμβάνει ένας μεγάλος σταρ του Χόλιγουντ.

Στο οδόμετρο έχει λίγο περισσότερα από 1.600 χιλιόμετρα και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, καθώς την χρησιμοποιούσε ελάχιστα ο 74χρονος πλέον ηθοποιός. Η τιμή της ανέρχεται τα 350 χιλιάδες δολάρια, αν και η μετασκευή της κόστισε 409 χιλιάδες δολάρια.