Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ράμπο



Βγαίνει στο «σφυρί» η εντυπωσιακή Cadillac Escalade ESV του Σ.Σταλόνε

Ο Σιλβέστερ Σταλόνε αποφάσισε να φέρει στα μέτρα του Cadillac Escalade ESV που έχει αποκτήσει και πιο συγκεκριμένα έχει ένα τέρας των δρόμων αλλά και μία πολυτελή τετράτροχη σουίτα για τις μετακινήσεις του.



Ερχεται το νέο ΣΔΟΕ με 135 «Ράμπο» στη μάχη κατά του οικονομικού εγκλήματος

Από την 1η Μαρτίου 2018 πιάνουν δουλειά οι 135 «Ράμπο» του νέου μίνι ΣΔΟΕ. Πρόκειται για την νέα Υπηρεσία, τη Διεύθυνση Ερευνών Οικονομικού Εγκλήματος που θα τελεί υπό την εποπτεία του Εισαγγελέα Οικονομικού Εγκλήματος.



Ο θρυλικός Ράμπο είναι ζωντανός και βρίσκεται στις ΗΠΑ

H ζωή μιμείται τον κινηματογράφο ή ο κινηματογράφος την ζωή; Ρητορικό το ερώτημα καθώς δεν είναι λίγες οι φορές όπου φανταστικοί κινηματογραφικοί ήρωες, ενδεχομένως και χωρίς να το γνωρίζουν οι σκηνοθέτες είναι «πραγματικοί».



Εφορία: Eπιτόπιοι έλεγχοι 24 ώρες την ημέρα και σκληρά μέτρα

«Το μήνυμα είναι ένα: Δε χαριζόμαστε σε κανένα, αλλά και δεν αδικούμε κανέναν» τόνισε μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων Γιώργος Πιτσιλής, στο 8o Tax Forum. Ο κ.



Ο αγέραστος σκληρός του σινεμά Σιλβέστερ Σταλόνε: Ο Ρόκι, ο Ράμπο και ο άνθρωπος που τους ενσάρκωσε!

Ένας από τους δημοφιλέστερους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ο «ιταλός επιβήτορας» έμεινε θρυλικός για τους κινηματογραφικούς χαρακτήρες του μποξέρ Ρόκι Μπαλμπόα και του βετεράνου του Βιετνάμ, Τζον Ράμπο.