Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου 2022 -

Το tweet του Ομπάμα για τον ρατσισμό γκρέμισε το διαδίκτυο!Το tweet του Ομπάμα για τον ρατσισμό γκρέμισε το διαδίκτυο! Τα περισσότερα like που έχει συγκεντρώσει ποτέ ανάρτηση στο twitter συγκέντρωσε tweet του Μπαράκ Ομπάμα για τις βιαιότητες στο Σάρλοτσβιλ της Βιρτζίνιας.

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ έγραψε ένα απόσπασμα από την αυτοβιογραφία του Νέλσον Μαντέλα: «Κανείς δεν γεννιέται για να μισεί κάποιον άλλο λόγω του χρώματος του δέρματός του ή του ιστορικού του ή της θρησκείας του.

Οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν να μισούν και αν μπορούν να μάθουν να μισούν, μπορούν να διδαχθούν και να αγαπούν, αφού η αγάπη έρχεται πιο φυσικά στην καρδιά του ανθρώπου από ό,τι το αντίθετό της».

Το απόσπασμα χωρίστηκε σε τρία tweet, το πρώτο από τα οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 2,8 εκατ. like. Η ανάρτηση άφησε πίσω της tweet που είχε κάνει η Αριάνα Γκράντε μετά την τρομοκρατική επίθεση που έγινε σε συναυλία της στο Μάντσεστερ στον Μάιο (είχε συγκεντρώσει 2.703.508 like).

To tweet του Ομπάμα έχει γίνει μέχρι στιγμής 1.172.226 φορές retweet, καταλαμβάνοντας την πέμπτη θέση ανάμεσα στα tweet που έχουν αναπαραχθεί περισσότερες φορές.

Προηγούνται tweet ενός εφήβου που ήθελε δωρεάν κοτομπουκιές από τα Wendy’s, μια ανάρτηση της Έλεν Ντετζενέρις από την τελετή των Όσκαρ του 2014, ένα tweet του τραγουδιστή των One Direction Λούις Τόμλινσον στον Χάρι Στάιλς, μέλος της μπάντας, καθώς και το προαναφερθέν tweet της Αριάνα Γκράντε.