Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

tweet



Ο Πρωθυπουργός για το θάνατο του Γιώργου Δεικτάκη: Υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή

"Ο Γιώργος Δεικτάκης υπήρξε φίλος και συνάδελφός μου στη Βουλή. Ηταν ένας σεμνός και συνεπής αγωνιστής και προσέφερε πολλά στην παράταξη και στον τόπο του, την πολυαγαπημένη του Κρήτη. Θα τον θυμόμαστε πάντα με σεβασμό και εκτίμηση. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του" έγραψε ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης στον λογαριασμό του στο twitter.



Tweet Μητσοτάκη για τον... «κατήφορο» της ελληνικής οικονομίας

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφέρθηκε στον «κατήφορο» της Ελλάδας στον πίνακα της Παγκόσμιας Τράπεζας που μετρά την εκλκυστικότητα των εθνικών οικονομιών για τις επιχειρήσεις.



Οργισμένο tweet από τον Νίκο Κοτζιά

Μια μέρα μετά την τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Εξωτερικών και την ορκωμοσία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, ο Νίκος Κοτζιάς έκανε μια οργισμένη ανάρτηση στο twitter.



Ενθουσιασμένος τουρίστας ο Τζέφρι Πάιατ - Το tweet… ύμνος στην Κρήτη!

Στα Χανιά βρίσκεται από χθες ο Αμερικανός Πρέσβης στην Αθήνα, Τζέφρυ Ρ. Πάιατ, με αφορμή την εκδήλωση για τα 10 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Ναυτικής Αποτροπής (ΚΕΝΑΠ) που πραγματοποιήθηκε στη Σούδα Χανίων.



Πάνος Καμμένος: «Ντρέπομαι για τις απόπειρες δωροδοκίας στα Σκόπια»

Νέες φωτιές ανάβει ο Πάνος Καμμένος ο οποίος με ανάρτησή του πριν από λίγο στο Twitter ουσιαστικά υιοθετεί τις καταγγελίες για δωροδοκίες στα Σκόπια προκειμένου να περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.



Το tweet του Α.Τσίπρα για την απελευθέρωση της Αθήνας από τους Γερμανούς - Η αναφορά στις αποζημιώσεις

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, έγραψε σε ανάρτησή του στο twitter για την 74η επέτειο απελευθέρωσης της Αθήνας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής: «Έχουμε χρέος να διατηρήσουμε την ιστορική μνήμη, διεκδικώντας τις ανεκπλήρωτες υποχρεώσεις προς την Ελλάδα, αλλά κυρίως σταθερά αγωνιζόμενοι ενάντια σε κάθε μορφή φασισμού».