Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Τρώει "σαν βασίλισσα" η Ελισάβετ;



Μπορεί να της ανήκουν όλοι οι κύκνοι του Ηνωμένου Βασιλείου και να είναι η μακροβιότερη μονάρχης στην ιστορία, αλλά η βασίλισσα Ελισάβετ είναι κι εκείνη άνθρωπος και εκτιμά τα μικρά πράγματα. Όπως, για παράδειγμα, τα δημητριακά για πρωινό.

Όπως αναφέρει το Marie Claire, η Ελισάβετ δεν θέλει το πρωινό της να είναι «βασιλικό», αλλά προτιμά τα απλά δημητριακά, τα οποία μάλιστα σερβίρει η ίδια στον εαυτό της μέσα από ένα πλαστικό δοχείο που τα φυλάει. Τα δημητριακά της συνοδεύει με τσάι Darjeeling.

Τα δημητριακά, δεν είναι το μοναδικό πράγμα που τρώει η βασίλισσα μέσα από τάπερ, αφού συχνά κουβαλάει τα σνακ της μέσα σε πλαστικά δοχεία.

Αν και δεν έχει κανένα πρόβλημα να φάει τα φρούτα της μέσα από τάπερ, μερικές φορές έχει όρεξη να τα φάει μέσα σε ένα πιάτο που έχει πάνω διαμάντια. Ο λόγος για ένα συγκεκριμένο πιάτο που έχει η βασίλισσα Ελισάβετ στην κατοχή της, είναι πορσελάνινο και έχει πάνω τρία χρυσά άλογα, διαμάντια, ρουμπίνια, ζαφείρια και σμαράγδια. Το πιάτο αυτό κοστίζει 500.000 λίρες.