Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

βασίλισσα Ελισάβετ



Η υφήλιος αποχαιρετά τη βασίλισσα Ελισάβετ

Ηγέτες και μέλη βασιλικών οικογενειών από όλο τον κόσμο συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Λονδίνο για να αποτίσουν το ύστατο χαίρε στη βασίλισσα Ελισάβετ, τη μακροβιότερη μονάρχη της Βρετανίας που κέρδισε τον σεβασμό όλου του κόσμου κατά την 70χρονη βασιλεία της.



Μητσοτάκης για τον θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ: H Βασίλισσα υπηρέτησε αυτό που συμβόλιζε η θέση της: την ενότητα του λαού της

Τη βαθιά του θλίψη για τον θάνατο της Βασίλισσας Ελισάβετ εξέφρασε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Με δήλωσή του για το θάνατο της βασίλισσας αναφέρει:



Βασίλισσα Ελισάβετ: H θλιβερή στιγμή που το BBC ανακοινώνει το θάνατό της(ΒΙΝΤΕΟ)

Με βλέμμα θλιμμένο ο παρουσιατστής του ΒΒC Huw Edwards, ανακοινώνει το θάνατο της βασίλισσας Ελισάβετ.
Της αγαπημένης βασίλιασας των Βρετανών. Φορώντας σκούρο κοστούμι, γραβάτα και λευκό πουκάμισο, ανακοινώνει τη δυσάρεστη είδηση.
Η στιγμή που ο παρουσιαστής ανακοινώνει τη θλιβερή είδηση



Βασίλισσα Ελισάβετ: Υπό ιατρική παρακολούθηση – Ανησυχία για την υγεία της

Yπό ιατρική επίβλεψη τέθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ, αφού οι γιατροί ανησύχησαν για την υγεία της, σύμφωνα με ανακοίνωση των Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ.



Βρετανία: Η βασίλισσα Ελισάβετ διόρισε την Λιζ Τρας στη θέση του πρωθυπουργού

Η βασίλισσα Ελισάβετ διόρισε την Λιζ Τρας στη θέση του πρωθυπουργού, αναφέρεται σε δήλωση που εκδόθηκε από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ.

«Η Βασίλισσα δέχθηκε στο ακροατήριό της τη βουλευτή Ελίζαμπεθ Τρας σήμερα και της ζήτησε να σχηματίσει μια νέα κυβέρνηση. Η κυρία Τρας αποδέχτηκε την προσφορά της Αυτής Μεγαλειότητος», αναφέρει μεταξύ άλλων η δήλωση των ανακτόρων.



Πρίγκιπας Κάρολος: “Η βασίλισσα Ελισάβετ είναι καλά”

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στην Ιορδανία με την δούκισσα της Κορνουάλης Καμίλα, ο πρίγκιπας Κάρολος μίλησε στο Sky News για την υγεία της μητέρας του. Επιβεβαίωσε ότι είναι «καλά» μετά τις πρόσφατες περιπέτειες που είχε. «Όταν φτάνεις στα 95, δεν είναι τόσο εύκολο όσο ήταν κάποτε. Είναι αρκετά άσχημα στα 73», είπε χαμογελώντας αποκαλύπτοντας την ηλικία του.