Δευτέρα 15 Αυγούστου 2022 -

Τραγικό τέλος για 6χρονο που βρέθηκε νεκρός μέσα στο κλεμμένο αυτοκίνητο της μαμάς τουΝεκρό από πυρά βρέθηκε ένα αγόρι στο Μισισίπι, τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης...

Ο άτυχος 6χρονος βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο που άρπαξαν κλέφτες ενώ ο ίδιος ήταν ακόμα μέσα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Ο διοικητής της αστυνομίας Tyree Jones δήλωσε πως ο Kingston Frazier σκοτώθηκε από πυροβολισμούς όταν το αυτοκίνητο εκλάπη από χώρο στάθμευσης στην πόλη Τζάκσον. Την ίδια μέρα το αγοράκι θα αποφοιτούσε από την πρώτη δημοτικού, όπως μεταδίδει το δίκτυο CBS. «Ήταν έτοιμος, ήταν τόσο ενθουσιασμένος, μόνο γι’ αυτό μιλούσε» περιέγραψε η θεία του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μητέρα του αγοριού βγήκε από το αυτοκίνητο και το άφησε με τη μηχανή αναμμένη και τον 6χρονο μέσα. Όπως φαίνεται στα πλάνα από την κάμερα ασφαλείας, δύο άνδρες πάρκαραν δίπλα στο αυτοκίνητό της και ο ένας μπήκε μέσα κι εξαφανίστηκε, παίρνοντας μαζί του και τον μικρό Kingston.

Οι έρευνες ήταν εντατικές το πρωί της Πέμπτης και εννέα ώρες αργότερα, ένας άνδρας ειδοποίησε τις αρχές πως είχε εντοπίσει σε ένα αδιέξοδο το κλεμμένο αυτοκίνητο. Το δίκτυο WJTV μετέδωσε πως δύο άνδρες είναι υπό κράτηση σχετικά με την υπόθεση.