Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Τραγικό! Πυροβόλησαν στο λαιμό 28χρονο μοντέλο!



Ήταν μόλις 28 ετών.

Ο λόγος για την Kelsey Quayle, το μοντέλο που μόλις είχε μετακομίσει στην Ατλάντα με τον σύντροφό της, με σκοπό να βρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ωστόσο το φινάλε που την περίμενε ήταν τραγικό.

Η Kelsey Quayle μετακόμισε στην Ατλάντα από την Καλιφόρνια τον περασμένο Αύγουστο. Είχε πιάσει προσωρινά δουλειά σε ένα οδοντιατρείο, μέχρι να βρει τα «πατήματά» της στον χώρο του μόντελινγκ μετά την μετακόμιση.

Η τραγωδία, όμως, γράφτηκε την περασμένη Δευτέρα. Το 28χρονο μοντέλο μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στην δουλειά της και λίγο αργότερα είχε δολοφονηθεί.

Ενώ οδηγούσε, δέχθηκε πυροβολισμούς στον λαιμό. Το τραύμα την άφησε αναίσθητη, με το όχημά της να προσκρούει μετωπικά με δύο άλλα αυτοκίνητα.

Αστυνομικοί της περιοχής κλήθηκαν στο σημείο μετά από αναφορές για τροχαίο ατύχημα. Δεν υπήρχαν αναφορές για πυροβολισμούς. Το ότι το μοντέλο είχε δεχθεί πυροβολισμούς, έγινε αντιληπτό από τους γιατρούς μόλις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Προφανώς το αίμα που έχασε, οι αστυνομικοί πίστεψαν ότι προέρχονταν από τραύματα λόγω της σύγκρουσης με τα άλλα οχήματα.

Η οικογένεια του θύματος κλήθηκε να πάρει μια δύσκολη απόφαση: Αποσύνδεσαν το μηχάνημα υποστήριξης, που την κρατούσε στην ζωή, αφού οι γιατροί του νοσοκομείου Grady Memorial τους πληροφόρησαν πως η Kelsey ήταν εγκεφαλικά νεκρή λόγω των πυροβολισμών.

Όπως είναι λογικό, προσπαθούν να… χωνέψουν τον τραγικό τρόπο με τον οποίο το 28χρονο μοντέλο έφυγε τόσο ξαφνικά από την ζωή. Η αδελφή του θύματος δήλωσε: «Απλά θέλω να ξέρω ποιος τοπ έκανε αυτό. Είναι γελοίο. Δεν το άξιζε αυτό».

Οι αστυνομικές αρχές ανακοίνωσαν πως δεν υπάρχει ούτε ένας ύποπτος για την δολοφονία και πως εξετάζουν το υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται κοντά στο σημείο της στυγερής δολοφονίας.

«Ήταν όμορφη, ήταν ο πιο γλυκός άνθρωπος. Ήταν ταπεινή. Ήταν μοντέλο αλλά δεν επέτρεψε ποτέ στον εαυτό της να πάρουν τα μυαλά της αέρα. Αγαπούσε τους πάντες. Την αγαπούσαν όλοι», συμπληρώνει η αδελφή της, που δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που βρήκε την οικογένειά τους…