Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

λαιμος



Η Adele ανακοίνωσε ότι αναβάλλει για λόγους υγείας τα σόου «Weekends with Adele»

Η Adele για λόγους υγείας αναβάλλει τις εμφανίσεις της στο Λας Βέγκας για τον επόμενο μήνα.

«Δυστυχώς, πρέπει να κάνω μια παύση των εμφανίσεών μου στο Λας Βέγκας», έγραψε σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η βρετανίδα σούπερ σταρ της pop.



Tips για να ανακουφιστείτε από τον ξερό βήχα

Ο επίμονος και συνεχής βήχας μπορεί να επηρεάσει την καθημερινότητάς μας και τον ύπνο μας όταν εμφανιστεί μετά από ένα κρυολόγημα ή μια ίωση.



Ξεχάστε τις ρυτίδες στο λαιμό με αυτά τα tips

Ο λαιμός είναι αναμφισβήτητα ένα κρίσιμο σημείο όταν πρόκειται για τις ρυτίδες, αφού οι λεπτές γραμμές μπορεί να είναι εμφανείς ακόμα και στη νεαρή ηλικία. Ο καλύτερος τρόπος για να τις αποφύγουμε, είναι η σωστή προστασία του δέρματος σε αυτό το μάλλον παραμελημένο σημείο που έχει αποδειχθεί πιο ευαίσθητο και από την επιδερμίδα του προσώπου.



6 τρόποι για να διατηρήσετε νεανικό λαιμό

Αν θέλετε να δείχνετε νεότερη δεν αρκεί να περιποιείστε και να φροντίζετε μόνο την επιδερμίδα του προσώπου σας. Θα πρέπει να δείχνετε αντίστοιχη αγάπη και στον λαιμό σας. Μάθετε λοιπόν μερικά απλά μυστικά αντιγήρανσης για τον λαιμό και εφαρμόστε τα στην καθημερινότητα σας!

 



Διατηρήστε το λαιμό σας λεπτό και όμορφο

Πολλές γυναίκες αμελούν την περιποίηση του λαιμού. Και όμως ο λαιμός όχι μόνο προδίδει την ηλικία μας, αλλά αν τον περιποιηθείτε θα γίνει ένα από τα πιο ελκυστικά σας στοιχεία.

Απλά θα πρέπει να αλλάξετε την ρουτίνα ομορφιάς σας και να μην αμελείτε να τον φροντίζετε ενώ καλο θα είναι να ακολουθήσετε τις ακόλουθες συμβουλές ομορφιάς.

Κάντε απολέπιση κάθε βδομάδα



Τραγικό! Πυροβόλησαν στο λαιμό 28χρονο μοντέλο!

Ήταν μόλις 28 ετών.

Ο λόγος για την Kelsey Quayle, το μοντέλο που μόλις είχε μετακομίσει στην Ατλάντα με τον σύντροφό της, με σκοπό να βρει περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες. Ωστόσο το φινάλε που την περίμενε ήταν τραγικό.