Τρίτη 23 Απριλίου 2024 -

Τους έστειλε στο νοσοκομείο γιατί αρνήθηκαν να του δώσουν τσιγάρο



Ένας 26χρονος άνδρας επιτέθηκε και τραυμάτισε με σφυρί δύο άτομα στο σταθμό του μετρό Στράτφορντ στο Ανατολικό Λονδίνο, διότι αρνήθηκαν να του δώσουν τσιγάρο.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης σε ώρα αιχμής, προκαλώντας όπως ήταν φυσικό πανικό. Περαστικοί ακινητοποίησαν τον δράστη, ρίχνοντάς τον στο πάτωμα, μέχρι να επέμβουν οι αρχές και να τον συλλάβουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία και τα δύο θύματα νοσηλεύονται εκτός κινδύνου σε νοσοκομείο. Το ένα φέρει τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα στον ώμο, ενώ το άλλο που απλά γρονθοκοπήθηκε, έχει μώλωπες.

«Πλησίασε έναν άνδρα και να του ζήτησε τσιγάρο. Εκείνος του απάντησε είπε "όχι" και τότε έβγαλε το σφυρί και άρχισε να τον χτυπά», σχολίασε ένας αυτόπτης μάρτυρας.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας μεταφορών δήλωσε στην Sun: «Αξιωματικοί κλήθηκαν στον σταθμό Στράτφορντ στο Ανατολικό Λονδίνο έπειτα από αναφορές ότι δύο άνδρες δέχθηκαν επίθεση από έναν άνδρα στην αίθουσα του σταθμού. Οι αστυνομικοί έσπευσαν αμέσως στο σημείο και προχώρησαν στη σύλληψη ενός 26χρονου από το Ανατολικό Χαμ που είναι ύποπτος για σωματική βλάβη, επίθεση και κατοχή επιθετικού όπλου. Κατά τη διάρκεια της σύλληψης εντοπίστηκε ένα σφυρί.

Και τα δύο θύματα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με τραύματα που δεν θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους. Το πρώτο θύμα φέρει ένα επιφανειακό σχίσιμο στο κεφάλι καθώς και κάταγμα στον ώμο. Το δεύτερο θύμα φέρει μικρής έκτασης μώλωπες. Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη ώστε να γίνει κατανοητό το τι ακριβώς συνέβη τις στιγμές που οι δύο άνδρες δέχθηκαν την επίθεση».