Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Τι συμβαίνει τελικά με τον Μίκαελ Σουμάχερ;



Όταν ο Ross Brawn έκανε λόγο για «ενθαρρυντικά σημάδια» από πλευράς Michael Schumacher, οι εκατομμύρια θαυμαστές του σπουδαίου οδηγού πήραν κουράγιο!

Ομως, μερικές ημέρες μετά, ο Βρετανός έκανε διευκρινίστηκες δηλώσεις και παρότι προσπάθησε να αναιρέσει ότι είπε, φαίνεται περισσότερο πως επικεντρώνεται στο να τηρήσει την τακτική σιωπής από πλευράς της οικογένειας του Γερμανού, παρά πως δεν εννοούσε είχε πει.

Ο επί σειρά ετών συνεργάτης του επτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, μίλησε στην εφημερίδα Guardian: «Τον επισκέπτομαι και εύχομαι πως μία ημέρα θα γίνει ξανά όπως πριν. Υποτίθεται πως είπα ότι βελτιώνεται αλλά δεν ήταν αυτό το νόημα των δηλώσεών μου.

Η οικογένειά του πραγματοποιεί όλο το πρόγραμμα αποθεραπείας μακριά από τα φώτα τη δημοσιότητας και αυτό πρέπει να το σεβασμό. Δεν θέλω να κάνω λοιπόν κανένα σχόλιο πέραν του ότι εύχομαι να δούμε κάποια στιγμή στο μέλλον, τον Michael όπως τον ξέραμε».

ross brawn

Στη συνέχεια ο Βρετανός περιέγραψε και την ώρα που πληροφορήθηκε για τα κακά μαντάτα, στις 29 Δεκεμβρίου του 2013.

«Πήγαινα στη Σκοτία για διακοπές για την Πρωτοχρονιά, όταν με κάλεσε η βοηθός του. Ακυρώσαμε τα πλάνα μας και πήγαμε να τον δούμε. Ήταν τραυματικό για την οικογένεια του αυτό που συνέβη, ήταν ένα σοκ για εμάς. Ο Michael ήταν ένας πολύ ισχυρός χαρακτήρας ενώ σε όλη του την καριέρα, ο μοναδικός τραυματισμός του ήταν ένα σπασμένο πόδι. Ήταν τρομερή ειρωνεία πως έπαθε ότι έπαθε ενώ βρισκόταν εκτός αγωνιστικής δράσης», συνέχισε ο Brawn.