Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Θέλει να μην ξαναπατήσει η Κένταλ Τζένερ στο γήπεδο επειδή τη θεωρεί «μαυρόγατα»



Εκτός όλων των άλλων για τα οποία είναι γνωστή, η Κένταλ Τζένερ απασχολεί τα ΜΜΕ και για τη σχέση της με τον γνωστό NBAer, Μπεν Σίμονς. Μάλιστα, αρκετά συχνά παρακολουθεί από κοντά παιχνίδια στη Φιλαδέλφεια, για χάρη του 22χρονου Ασυτραλού.

Οι Σίξερς πήγαιναν αρκετά καλά το τελευταίο διάστημα, έχοντας και ένα σερί τεσσάρων νικών. Όμως, αυτό τελείωσε στο παιχνίδι με τους μέχρι πρόσφατα ουραγούς της Ανατολικής Περιφέρειας, Κλίβελαντ Καβαλίερς (112-121). Σε αυτό το «παρών» έδωσε και το γνωστό μοντέλο.

Αυτή ήταν η πρώτη παρουσία της Τζένερ στο «Wells Fargo Center» για την τρέχουσα σεζόν, με ένα οπαδό των 76ers να θεωρεί ότι ήταν γρουσούζικη. Για τον λόγο αυτό ο Έινταν Πάουερς, μαζεύει υπογραφές για να μην ξαναπατήσει εκείνη ξανά το πόδι της στο γήπεδο.

«Δεν είναι τυχαίο που οι Σίξερς, που άρχισαν τη σεζόν με 10-0 στην έδρα τους, ηττήθηκαν για πρώτη φορά "σπίτι" τους όταν εμφανίστηκε η Τζένερ. Σημειώνεται πως οι Καβαλίερς δεν είχαν κάνει εκτός έδρας νίκη μέχρι το ματς με τους Σίξερς... Η Τζένερ δεν καταστρέφει μόνο το μέλλον του συλλόγου, αλλά και την καριέρα και τη ζωή αθώων ανδρών. Έχει αηδιαστική συμπεριφορά. Αν η οικογένεια των Καρντάσιαν/Τζένερ έχει ίχνος αξιοπρέπειας πάνω της, τότε δεν θα πρέπει να έρθει ποτέ ξανά στο γήπεδο», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Πάουερς.

Όπως φαίνεται, δεν είναι ο μόνος που θεωρεί «μαυρόγατα» την Τζένερ, καθώς έχει ήδη μαζέψει περίπου 6.000 υπογραφές. Στόχος είναι οι 7.500 και όπως φαίνεται, σύντομα θα τις φτάσει.