Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2023 -

Συγκινεί ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ Στίβεν Τζέραρντ!Αποχαιρέτησε την 13χρονη φίλη του Τσάρλι Ρίμερ, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ,με μια συγκινητική φωτογραφία συνοδευόμενη από ένα μήνυμά στον Ιstagram. Η 13χρονη φίλη του Στίβεν Τζέραρντ είχε όγκο στον εγκέφαλο και το βράδυ της Παρασκευής ηττήθηκε στη πολύμηνη μάχη που έδινε.

https://www.instagram.com/p/BXZ4sIqHTjG/

“Χθες το βράδυ ο άγγελος μας Τσάρλι πέθανε”, έγραψε στο Instagram ο Τζέραρντ, βάζοντας και μια ραγισμένη καρδιά. “Θα ήθελα να στείλω τη συμπάθεια και τα συλλυπητήρια μου στην οικογένεια και τους φίλους της. Ένα τόσο γενναίο και ιδιαίτερο κοριτσάκι με μια χρυσή καρδιά”.

Την ισχυρή σχέση του Τζέραρντ με την Τσάρλι αλλά και την οικογένειά της, αποκάλυψε η Liverpool Echo, υποστηρίζοντας ότι ο πρώην αρχηγός των “ρεντς” επισκεπτόταν κρυφά την έφηβη για μήνες.

Ο θείος της μικρής δήλωσε πως ο Τζέραρντ στήριξε σημαντικά τη μικρή Τσάρλι: “Ήξερε ακριβώς τι να κάνει για να νιώσει καλύτερα. Μιλούσαν σαν φίλοι και περνούσαν πολλές ώρες μαζί. Ήταν ένας πραγματικός βράχος για την οικογένειά μας, Είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και τον νιώθουμε μέλος της οικογένειας”.