Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Σίδνεϊ: Αγοράκι έπεσε στο κενό ανάμεσα στο συρμό και την αποβάθρα



Την τρομακτική στιγμή που ένα αγοράκι έπεσε στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και σε ένα τρένο που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Κρόνουλα στο Σίδνεϊ, με το βίντεο να κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου. 

Το σοκαριστικό κλιπ, που μόλις πρόσφατα έδωσε στη δημοσιότητα η Αυστραλιανή Υπηρεσία Μεταφορών, αποτυπώνει ένα ατύχημα που συνέβη πέρυσι. 

Η σκηνή που καταγράφεται δείχνει το αγοράκι να κατευθύνεται προς τον συρμό για να επιβιβαστεί μαζί με την αδερφή του και τους παππούδες του. Η γιαγιά του μικρού περνάει τη θύρα του τρένου με το κοριτσάκι, ωστόσο όταν φτάνει στο σημείο ο παππούς με τον εγγονό του, ξαφνικά το αγοράκι χάνεται από προσώπου γης.

Προφανώς το αγοράκι, λόγω της μικρής του ηλικίας, δεν υπολόγισε καλά το κενό ανάμεσα στην αποβάθρα με το συρμό, με αποτέλεσμα να πέσει μέσα σ' αυτό, μπροστά στα μάτια του έντρομου παππού του. 

Ευτυχώς, τόσο ο ηλικιωμένος άνδρας όσο και ο σύζυγός του αντέδρασαν αστραπιαία βάζοντας τις φωνές ώστε να μην αναχωρήσει ο συρμός. Στη συνέχεια, ο παππούς του αγοριού πέφτει στα γόνατα και καταφέρνει να τραβήξει το αγοράκι, το οποίο ευτυχώς φαίνεται να μην έχει τραυματιστεί. 

Σύμφωνα με τον υπουργό Μεταφορών της Αυστραλίας, 223 παιδιά είχαν το ίδιο τρομερό ατύχημα μέσα στο 2016 σε σιδηροδρομικούς σταθμούς του Σίδνεϊ. «Το μήνυμά μας είναι απλό. Μη βιάζεστε, κρατάτε σφιχτά το χέρι του παιδιού σας και προσέχετε όταν ταξιδεύετε με το τρένο τις ώρες αιχμής», ανέφερε ο ο Andrew Constance στην The Daily Telegraph