Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

σιδνει



Νέος τρόμος στον αέρα σε πτήση αεροπλάνου της Boeing: 50 τραυματίες από ξαφνική βουτιά του αεροπλάνου

Ένα νέο περιστατικό με αεροπλάνο της Βoeing έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα με τα συσσωρευμένα τεχνικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η εταιρεία.  Αυτή τη φορά τον τρόμο βίωσαν οι επιβάτες πτήσης της εταιρείας Latam Airlines από το Σίδνεϊ στο Ώκλαντ. 50 από αυτούς τραυματίστηκαν ύστερα από κάτι που  περιέγραψαν ως μια πολύ ισχυρή ανατάραξη, η οποία  φέρεται να προκλ



Κίνδυνος «αφυδάτωσης» για Μελβούρνη και Σίδνεϊ

Η κλιματική αλλαγή απειλεί άμεσα τον υδροφόρο ορίζοντα της Μελβούρνης και του Σίδνεϊ, καθώς οι υψηλότερες θερμοκρασίες μειώνουν τις εισροές, ενώ αυξάνουν ταυτόχρονα τη ζήτηση, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύθηκε στο επιστημονικό περιοδικό Environmental Research Letters.



Αυστραλία: Εκατοντάδες ομογενείς γιόρτασαν τα Θεοφάνια στο Σίδνεϊ - Δείτε ΒΙΝΤΕΟ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων ομογενών κάθε ηλικίας πραγματοποιήθηκε στο Γιάρα Μπέι του Σίδνεϊ η Κατάδυση του Τιμίου Σταυρού και ο Καθαγιασμός των Υδάτων, σε μια αρκετά κρύα για την εποχή μέρα, με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 19 βαθμούς.



Η ξηρασία στην Αυστραλία κρατά τα πουλιά στα πάρκα του Σίδνεϊ

Στην Αυστραλία που διανύει ένα από ζεστά και ξηρά καλοκαίρια στην ιστορία της, πολλά πουλιά από τις ανατολικές ακτές της χώρας βρήκαν δροσερά μέρη να μείνουν, όπως τα προσεγμένα πάρκα του Σίδνεϊ.



Στο Σίδνεϊ άρχισε να λειτουργεί μετεωρολογικός σταθμός του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Η μετεωρολογική υπηρεσία (meteo.gr) του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών ανακοίνωσε την έναρξη λειτουργίας του πρώτου μετεωρολογικού σταθμού του δικτύου της εκτός Ελλάδας, στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.



Σίδνεϊ: Αγοράκι έπεσε στο κενό ανάμεσα στο συρμό και την αποβάθρα

Την τρομακτική στιγμή που ένα αγοράκι έπεσε στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και σε ένα τρένο που ετοιμαζόταν να αναχωρήσει κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού Κρόνουλα στο Σίδνεϊ, με το βίντεο να κάνει τα τελευταία 24ωρα τον γύρο του διαδικτύου.