Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

συρμός



Hellenic Train: Επανέρχονται από το Σάββατο τα επιβατικά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα-Θεσσαλονίκη-Αθήνα

Η Hellenic Train, ανακοίνωσε πως από το ερχόμενο Σάββατο 16 Δεκεμβρίου, επανέρχονται τα σιδηροδρομικά επιβατικά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη-Αθήνα, κατόπιν αποκατάστασης γραμμής και εξασφάλισης κυκλοφορίας από τον Διαχειριστή Υποδομής Ο.Σ.Ε.



Έφτασε στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας ο δεύτερος συρμός του Μετρό

Στις ράγες τροχιοδρομείται ο δεύτερος συρμός του Μετρό Θεσσαλονίκης που έφτασε σήμερα στο αμαξοστάσιο της Πυλαίας από εργοστάσιο της νότιας Ιταλίας.



Απίστευτο: Συρμός του μετρό πέρασε πάνω από μια μητέρα και το παιδί της αλλά σώθηκαν

Μία μητέρα με το παιδί της έπεσαν στις σιδηροτροχιές του μετρό στο Λονδίνο, κατά τη στιγμή που έφθανε ο συρμός, κατόρθωσαν όμως να βγούνε αλώβητοι, βρίσκοντας καταφύγιο σε ένα κενό σημείο ανάμεσα στις γραμμές, ανακοίνωσε σήμερα η βρετανική αστυνομία μεταφορών.



Μεθυσμένη γυναίκα γλίτωσε στο... παρά τσακ από διερχόμενο συρμό

«Άγιο» (ή μάλλον τρεις «αγίους») είχε μια Αυστραλή που έπεσε στις γραμμές του ηλεκτρικού στη Μελβούρνη και τη γλίτωσε κυριολεκτικά στο «παρά τσακ» από διερχόμενο συρμό, χάρη στην άμεση παρέμβαση τριών υπαλλήλων του σταθμού. 



Συρμός σέρνει γυναίκα, ενώ ο οδηγός... γευματίζει!

Η αμέλεια ενός μηχανοδηγού συρμού στο μετρό της Ρώμης, στην Ιταλία, παραλίγο να κοστίσει τη ζωή σε μία γυναίκα, ενώ ο ίδιος θα βρεθεί αντιμέτωπος με σοβαρότατες συνέπειες, καθώς νέα στοιχεία που προέκυψαν από το οπτικό υλικό που επεξεργάστηκαν οι αρμόδιοι, ανατρέπουν τα δεδομένα.



Γυναίκα έκανε βόλτα στις γραμμές του προαστιακού - Σταμάτησε ο συρμός!

Ευτυχώς δίχως να υπάρχει κάποιος τραυματισμός, τέλειωσε το περιστατικό που σημειώθηκε λίγο νωρίτερα στις γραμμές του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στην Πάτρα.

Όπως αναφέρουν αυτόπτες μαρτυρες, επί δέκα λεπτά ο συρμός του Προαστιακού σφύριζε προκειμένου η γυναίκα να απομακρυνθεί από τις γραμμές, όμως εκείνη δεν ανταποκρινόταν.