Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ρεπουμπλικάνος γερουσιαστής: Γίνονται επιθέσεις κατά των χριστιανών σε όλο τον κόσμο



Ο υποψήφιος για το χρίσμα των ρεπουμπλικάνων το 2016 για τις προεδρικές εκλογές, που είναι σθεναρά αντίθετος με την ξένη επέμβαση, κατα την ομιλία του επαίνεσε ιστορικά επιτεύγματα του μουσουλμανικού κόσμου και είπε ότι μπορεί να προωθήσει και πάλι τον μοντερνισμό αστυνομεύοντας τα ριζοσπαστικά στοιχεία του.

Δείτε την ομιλία του στην οποία κάνει λόγο για επιθέσεις κατα των Χριστιανών σε όλο το κόσμο:

Στην ομιλία του μπορείτε να ακούσετε να λέει:

«Οι Χριστιανοί δέχονται επιθέσεις σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν θα ακούσετε πολλά για αυτό στις ειδήσεις το βράδυ, διότι η απάντηση δεν είναι εύκολη», συνέχισε ο Πολ. «Δεν ταιριάζει με την ιστορία που μας λένε για το ριζοσπαστικό Ισλάμ. Ο πρόεδρος Ομπάμα προσπαθεί να αποσιωπήσει το ποιος επιτίθεται και σκοτώνει τους Χριστιανούς. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης περιγράφουν τις δολοφονίες ως σεκταριστικές. Αλλά η αλήθεια είναι, ότι ένας παγκόσμιος πόλεμος κατά των χριστιανών έχει κηρυχτεί από ένα φανατικό στοιχείο του Ισλάμ».

«Για αιώνες, η Μέση Ανατολή ήταν η πατρίδα πολιτιστικών και πνευματικών κέντρων του αρχαίου κόσμου. Τα μαθηματικά και οι επιστήμες άνθισαν κατά τον Μεσαίωνα. Η ανοχή και η αναζήτηση ήταν ο κανόνας τότε στη Μέση Ανατολή», είπε ο Πολ. «Το Ισλάμ μετέφερε το φως της μάθησης για αιώνες. Άνοιξε το δρόμο για την φώτιση μας. Αυτή η ιστορία πρέπει να έρθει και πάλι πίσω στη ζωή. Η καινοτομία στις μουσουλμανικές κοινότητες ανάπτυξε την μαγνητική πυξίδα, τις πένες και την εκτύπωση».