Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

ισλαμ



Αντίδραση Μουφτήδων Ξάνθης κ’ Διδυμοτείχου για τις δηλώσεις Ιερωνύμου

Τις αντιδράσεις της Μουφτείας Ξάνθης και της Μουφτείας  Διδυμοτείχου προκάλεσαν οι πρόσφατες δηλώσεις του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου σχετικά με το Ισλάμ σε συνέντευξή του στο Opentv. Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος είχε υποστηρίξει με επιχειρήματα πως το Ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά πολιτικό σύστημα, ενώ έχει επεκτατικές τάσεις κ.ά. 



Πολύ κοράνι και Ισλάμ στους φακέλους που στάλθηκαν στα Πανεπιστήμια

Τέσσερα φυλλάδια με εδάφια του κορανίου και ισλαμικό περιεχόμενο πέρα από την «βιομηχανική ερεθιστική σκόνη» που χρησιμοποιείται στην παραγωγή και βελτίωση συγκολλητικών ουσιών και μελανιών εκτύπωσης περιείχαν οι φάκελοι που απεστάλησαν σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.



Πάτρα: Νέος συναγερμός στο ΑΤΕΙ - Και δεύτερος ύποπτος φάκελος

Νέος συναγερμός σήμανε στην 6η ΕΜΑΚ, την πυροσβεστική και την αστυνομία, καθώς έφτασε  σήμερα στα γραφεία της Διοίκησης του ΑΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας και δεύτερος ύποπτος φάκελος.

Αντρες της ΕΜΑΚ, φορώντας ειδικές στολές, παρέλαβαν τον ύποπτο φάκελο προκειμένου να τον παραδώσουν στην αστυνομία και να αποσταλεί για εξέταση στο Γενικό Χημείο του Κράτους.



Ο ύποπτος φάκελος στο Πολυτεχνείο Κρήτης και το σημείωμα για το Ισλάμ

Άλλος ένας φάκελος με ύποπτο περιεχόμενο αποστολέα από την Ινδία, εντοπίστηκε στο πανεπιστήμιο του Βόλου.

Στο σημείο έσπευσαν τουλάχιστον 35 άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έστησαν σκηνές και θα απολυμάνουν όσους ήρθαν σε επαφή με τον φάκελο αλλά και τους χώρους του Πανεπιστημίου, ενώ συνδράμουν ΕΚΑΒ, ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικό Σώμα, σύμφωνα με το e-volos. 



Οι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου εξισλαμίζονται - Το Ισλάμ «εξαφανίζει» τους Καλάς του Πακιστάν

Άρθρο αφιερωμένο στους Καλάς του Πακιστάν, στους απογόνους του Μεγάλου Αλεξάνδρου, δημοσίευσε η Washington Post. Σύμφωνα με την αμερικανική εφημερίδα, οι Καλάς βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαφάνισης εξαιτίας της «εισβολής» του σουνιτικού Ισλάμ στην κοιλάδα τους και του φόβου που οδηγεί πολλά από τα μέλη της φυλής στον εξισλαμισμό.



O «πολιτισμός» του Ισλάμ: «Πρόσφυγες» στη Μόρια ασελγούν σε μωρά 5 ετών - Αυτοί μπαίνουν στη χώρα

Άρθρο- φρίκη από το περιοδικό Newsweek, το οποίο δεν αφήνει κανένα περιθώριο παρερμηνείας για το τι ανθρώπους «φιλοξενούμε» στη χώρα μας.

 

Το άρθρο περιγράφει πως οι «πρόσφυγες» αγοράζουν και πωλούν παιδιά μέσα στον καταυλισμό για να ασέλγησουν πάνω τους, ή επιτίθενται σε κάποια άλλα.