Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Προκαλεί η Μισέλ Ομπάμα! Έως και 3.000 δολάρια για μία θέση στην παρουσίαση του βιβλίου της...



Σε μπίζνα πολλών χιλιάδων δολαρίων εξελίσσεται η αξιοποίηση του... brandname Ομπάμα, καθώς μετά τις πανάκριβες διαλέξεις του Μπαράκ Ομπάμα, τη σκυτάλη πήρε η σύζυγός του, Μισέλ, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Αμερική, προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο της. Μία παρουσίαση που θυμίζει αγώνα... Champions League, καθώς περιλαμβάνει εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις και Πολιτείες, ενώ το εισιτήριο θα κυμαίνεται από 30 δολάρια στο... πέταλο, έως και 3.000 δολάρια στις θέσεις... VIP, οι οποίες θα προσφέρουν και πολλά προνόμια.

Η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να συνεργαστεί με την εταιρεία Live Nation, έναν γίγαντα στον τομέα της που διαχειρίζεται εκατοντάδες επώνυμους και καλλιτέχνες.

 
Mobama

 

 

Τα εισιτήρια για τις εκδηλώσεις παρουσίασης του βιβλίου της άλλοτε πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, πωλούνται μέσω ίντερνετ και γίνονται ανάρπαστα, καθώς δεν είναι λίγοι οι Αμερικανοί που θέλουν να βρεθούν τετ α τετ με τη Μισέλ.

Η περιοδεία περιλαμβάνει στάση σε πολλές πόλεις, ενώ λόγω της μεγάλης ζήτησης, προστέθηκε στο πρόγραμμα και η Ουάσιγκτον, ώστα να έχει την ευκαιρία και η νυν πρώτη κυρία, Μελάνια Τραμπ, να παραβρεθεί, αν και εφόσον το θελήσει.

mobama1

Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, η Μισέλ Ομπάμα θα αναλύσει τις ιστορίες που έχει γράψει στο βιβλίο της και θα απαντήσει με όλη την ειλικρίνεια που τη διακατέχει, στις ερωτήσεις που θα της γίνουν.

 

Πηγή: protothema.gr