Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

παρουσίαση βιβλίου



Παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών»

 

Οι εκδόσεις Ακρίτας απευθύνουν πρόσκληση στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Αγγελικής Καριώτογλου «Οδηγείν ανθρώπους. Τέχνη Τεχνών. Η τέχνη της πνευματικής πατρότητος και μητρότητος. Η μαρτυρία της ερήμου».



Προκαλεί η Μισέλ Ομπάμα! Έως και 3.000 δολάρια για μία θέση στην παρουσίαση του βιβλίου της...

Σε μπίζνα πολλών χιλιάδων δολαρίων εξελίσσεται η αξιοποίηση του... brandname Ομπάμα, καθώς μετά τις πανάκριβες διαλέξεις του Μπαράκ Ομπάμα, τη σκυτάλη πήρε η σύζυγός του, Μισέλ, η οποία πραγματοποιεί περιοδεία ανά την Αμερική, προκειμένου να παρουσιάσει το βιβλίο της. Μία παρουσίαση που θυμίζει αγώνα...



Δείτε την παρουσίαση του βιβλίου για τον ενάρετο γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό

Την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, πολλών Ιεραρχών, κληρικών, μοναχών και πλήθους κόσμου, η παρουσίαση του τόμου «Γέρων Ιωσήφ Βατοπαιδινός (1.7.1921 – 1.7.2009)», τον οποίο συνέγραψε ο Καθηγούμενος της Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου Γέροντας Εφραίμ.

 



Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ: Όσα δεν μπόρεσε να κρύψη η σιωπή

«Το συγχωρητικό πνεύμα μαρτυρεί αγάπη και ταπείνωση... αυτή είναι η αληθινή χριστιανική αγάπη, ἡ αγάπη που συγχωρεί και τους εχθρούς».

Γέροντας Εφραίμ, Καθηγούμενος Ι.Μ.Μ. Βατοπαιδίου, από τον Πρόλογο του έργου.

 



"ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ, ΤΖΑΝΟΥΜ!": Παρουσίαση βιβλίου στο πνευματικό Κέντρο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης

Η Ιμβριακή Ένωση Μακεδονίας – Θράκης, το Βιβλιοπωλείο «Πρωτοπορία» και οι εκδόσεις Ωκεανός σας καλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα των Best Sellers κ. Θοδωρή Δεύτου ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ, ΤΖΑΝΟΥΜ! που θα γίνει το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 6.30 μ.μ. στο Πνευματικό Κέντρο της Ιμβριακής Ένωσης Μακεδονίας-Θράκης (Δημητσάνας 47- Κ. Τούμπα)



Συγκλόνισε ο Μανώλης Γλέζος: Ομιλία με λυγμούς μπροστά στον Τσίπρα

«Αν πεθάνω θα σας κυνηγά η ύπαρξή μου, δεν θα γλιτώσετε από μένα», είπε δείχνοντας τον πρωθυπουργό...

Συγκίνηση επικράτησε κατά την παρουσίαση του βιβλίου του Μανώλη Γλέζου «Ακρωνύμια».