Τρίτη 26 Μαΐου 2020 -
Heavy rain showers

18 °C

Σήμερα, 26. Μαΐου 2020

Ποιες χώρες της Ευρώπης έχουν τους πιο όμορφους ανθρώπους; Σε ποια θέση είναι η Ελλάδα;Αν κάπου πάει το μυαλό σας, μάλλον είστε στη σωστή κατεύθυνση.Το Reddit βγάζει ανά διαστήματα μερικούς από τους καλύτερους χιουμοριστικούς χάρτες, όπως το πώς βλέπουν οι Αμερικάνοι τον υπόλοιπο κόσμο ή διάφοροι λαοί των Ευρωπαίων τους υπόλοιπους, με βάση τα στερεότυπα.

Ανάμεσα σε όλα, υπάρχει και χάρτης που δείχνει πού ακριβώς βρίσκονται οι πιο όμορφοι άνθρωποι της Ευρώπης, κάτι που ίσως έχει περάσει από το μυαλό όλων μας στο παρελθόν σαν σκέψη και απορία.

Με βάση τις απαντήσεις που έδωσαν στο Reddit οι followers, όταν ρωτήθηκαν πού πιστεύουν ότι ζουν οι ομορφότεροι άνθρωποι, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι:

Οι περισσότεροι όμορφοι άνθρωποι ζουν στη Σουηδία (518 ψήφοι),επιβεβαιώνοντας το στερεότυπο της «ψηλής ξανθιάς», με τη Γαλλία και την Ισπανία να βρίσκονται στην δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ακολουθεί το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ιταλία, ενώ η Ελλάδα πήρε μόλις 21 ψήφους και η Κύπρος 1.

Λόγω του μικρού εύρους της δημοσκόπησης, τα αποτελέσματα δεν πρέπει να ληφθούν στα σοβαρά υπόψη, παρ’ όλ’ αυτά αποτελούν την άποψη ενός δείγματος κόσμου.