Σάββατο 02 Μαρτίου 2024 -

ανθρωποιΝέα έρευνα: Οι άνθρωποι έφτασαν στην Αμερική χιλιάδες χρόνια νωρίτερα από όσο πιστεύαμε

Νέα έρευνα επιβεβαιώνει πως τα αποτυπώματα ανθρώπων που βρέθηκαν προ ετών στο Νέο Μεξικό είναι τα αρχαιότερα που έχουν ανακαλυφθεί στην αμερικανική ήπειρο.

Τα ίχνη που βρέθηκαν στην όχθη μιας αποξηραμένης λίμνης, έγιναν πριν από 21.000 με 23.000 έτη.Εκκρεμότητες

Ζούμε με ανθρώπους ατελείς, ασθενείς, ελλιπείς. Όπως, βέβαια, είμαστε κι εμείς! Αφού δεν έχουμε φτάσει στην α-πάθεια, το φωτισμό του Θεού, όπου θα μπορούμε να πούμε «ζω δε ουκέτι εγώ, ζει δε εν εμοί Χριστός», σημαίνει πως ο άτσαλος εαυτός μας θα μας ταλαιπωρεί και θα ταλαιπωρεί.Ο πειρασμός της κυριαρχίας

Υπάρχουν πειρασμοί στη ζωή μικροί, αδύνατοι, φευγαλέοι. Είναι όμως και κάποιοι δυνατοί, καθοριστικοί για τη μετέπειτα πορεία της ζωής μας. Φαίνεται πως όλοι οι άνθρωποι έχουν κάποτε τέτοιου είδους πειρασμούς, ακόμα κι αν δεν συνειδητοποιούν και ορίζουν το περιεχόμενό τους ως πειρασμό αλλά το ονομάζουν δίλημμα.10 βιβλία που μας κάνουν "ανθρώπους"

Χόλιγουντ, του Τσαρλς Μπουκόφσκι

Η μαγεία της αυτοκαταστροφής είναι έτσι κι αλλιώς η μεγάλη μας αγάπη! Τοπ 10 του Provocateur χωρίς Μπουκόφσκι δεν γίνεται, οπότε ακολούθα τον Τσαρλς που με 3/4 πούρο, δυο γερά ποτά και τη γραφομηχανή του, διηγείται τις βρόμικες περιπέτειές του κάτω απ' τους προβολείς του Λος Άντζελες.

 Κινδύνεψαν άνθρωποι από την διακοπή ρεύματος στην Κρήτη

Έμειναν χωρίς οξυγόνο ασθενείς στο Ηράκλειο
Χωρίς οξυγόνο έμειναν αρκετοί ασθενείς στο Ηράκλειο εξαιτίας του γενικού μπλακ άουτ που σημειώθηκε σχεδόν σε όλη την Κρήτη από την έκρηξη στον υποσταθμό της ΔΕΗ στα Λινοπεράματα.12 πράγματα που δεν ξέρατε για τους τυφλούς ανθρώπους

Πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πώς είναι η καθημερινότητα ενός ανθρώπου χωρίς όραση. Όταν, λοιπόν, βρέθηκε ένα σχετικό άρθρο μπροστά μου σκέφτηκα ότι θα είχε ενδιαφέρον να μάθουμε περισσότερα για τους τυφλούς ανθρώπους και πώς μπορούμε να είμαστε πιο «σωστοί» απέναντί τους.