Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Πέταξαν αυγά στον Έντι Ράμα μέσα στη Βουλή



Επίθεση με αυγά μέσα στη Βουλή δέχτηκε ο πρωθυπουργός της Αλβανίας Έντι Ράμα. Δράστης ένας βουλευτής της αντιπολίτευσης.
Η επίθεση με αυγά στον Έντι Ράμα καταγράφηκε καρέ καρέ σε video, ενώ ο αντίπαλός του και πρώην πρωθυπουργός Σαλί Μπερίσα δεν έχασε την ευκαιρία να ανεβάσει φωτογραφίες από το συμβάν στο twitter.

Όλα έγιναν ενώ ο Έντι Ράμα μιλούσε στη Βουλή. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος Έντρι Χάσα σηκώθηκε από τη θέση του και πέταξε αυγά στον Αλβανό πρωθυπουργό! 

Εκείνο που φαίνεται να εξόργισε τον Αλβανό βουλευτή ήταν η ειρωνεία του Έντι Ράμα όταν ανέβηκε στο βήμα για την ομιλία του. Ο πρόεδρος της Βουλής είχε πει ότι θα του έδινε 40 λεπτά χρόνο. Όταν όμως ο Αλβανός πρωθυπουργός ανέβηκε στο βήμα, είπε πως εκείνος θα έφευγε από τη συνεδρίαση για να συναντήσει φοιτητές που διαδηλώνουν εδώ και μέρες στα Τίρανα και θα παραχωρούσε το χρόνο του στον αρχηγό του Δημοκρατικού κόμματος.

Τότε ήταν που σηκώθηκε από τη θέση του ο Χάσα και τρέχοντας κατευθύνθηκε προς τον Ράμα, πετώντας του ένα αυγό, το οποίο πέρασε ξυστά από το κεφάλι του Αλβανού πρωθυπουργού.

Αστραπιαία, επτά σωματοφύλακες του Ράμα έτρεξαν και ακινητοποίησαν τον βουλευτή του Δημοκρατικού Κόμματος.