Πέμπτη 18 Απριλίου 2024 -

Πατέρας θα γίνει ο Ρίτσαρντ Γκιρ μόλις 5 μήνες μετά το γάμο του



Γονείς θα γίνουν ο Ρίτσαρντ Γκιρ και η σύζυγός του Αλεχάντρα Σίλβα, πέντε μήνες μετά τον γάμο τους τον περασμένο Απρίλιο.

 

Αυτό θα είναι το δεύτερο παιδί και για τους δύο. Ο 68χρονος Ρίτσαρντ Γκιρ έχει ήδη έναν γιο , τον Όμηρο Τζέιμς Κάρεϊ από προηγούμενη σχέση του και η 35χρονη σύζυγός του, που πιστεύεται ότι διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της, έχει έναν 6χρονο γιο με τον πρώην σύντροφό της Γκοβίντ Φρίντλαντ.

Το ζευγάρι περιμένει σε 4 μήνες το πρώτο του παιδίΤο ζευγάρι περιμένει σε 4 μήνες το πρώτο του παιδί

Το ζευγάρι μοιράστηκε τις φωτογραφίες του γάμου τους με το περιοδικό Hello. Τότε η Σίλβα είχε πει: «Νιώθω σαν να είμαι σε ένα πραγματικό παραμύθι. Αναμφίβολα, νιώθω σαν την πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Ποζιτάνο το 2014, όταν ο Ρίτσαρντ έμεινε στο ξενοδοχείο που ανήκει στην οικογένεια της Αλεχάντρα. Αφότου ερωτεύτηκαν ο ένας τον άλλον, η Αλεχάντρα ασπάστηκε το βουδισμό και μετακόμισε μαζί του στη Νέα Υόρκη. Οι δυο τους παντρεύτηκαν σε μια ρομαντική τελετή στο ράντσο του Ρίτσαρντ έξω από τη Νέα Υόρκη.

Ο ρομαντικός γάμος τους έγινε στο ράντσο του Γκρι έξω από την Νέα ΥόρκηΟ ρομαντικός γάμος τους έγινε στο ράντσο του Γκρι έξω από την Νέα Υόρκη

Ο ηθοποιός, που έστελνε λουλούδια στην Αλεχάντρα μέχρι να αποφασίσει η ίδια να βγει μαζί του ραντεβού, πρόσθεσε στη συνέντευξη: «Είμαι ο πιο ευτυχισμένος άνδρας στο σύμπαν. Πώς θα μπορούσα να μην είμαι; Είμαι παντρεμένος με μια πανέμορφη γυναίκα, που είναι έξυπνη, ευαίσθητη, αφοσιωμένη στο να βοηθά άλλους, διασκεδαστική, υπομονετική, που ξέρει πώς να συγχωρεί, που είναι εξαιρετική μαγείρισσα και που κάνει τις καλύτερες σαλάτες του κόσμου».

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014, στο ξενοδοχείο των γονιών της Σίλβα