Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οργιάζουν οι φήμες στο Holywood! Ο σύντροφος της Jennifer Lopez την απατάει;



Φαίνεται πως η J.Lo είναι αρκετά άτυχη στα προσωπικά της. Μετά τα διαζύγια, τις απιστίες και τους χωρισμούς, άλλο ένα σκάνδαλο έρχεται να κλονίσει την προσωπική της ζωή.Η 47χρονη σταρ διατηρεί σχέση το τελευταίο διάστημα με τον Alex Rodriguez, γνωστό παίκτη του baseball.

Μια πρώην ερωμένη του όμως, όπως αυτοαποκαλείται η ίδια, αποκαλύπτει πως δεν φαίνεται να την θέλει και τόσο πολύ, όσο νομίζουμε και ότι την απατάει κατ' εξακολούθηση.

Η Lauren Hunter, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό National Enquirer, προχώρησε σε πικάντικες λεπτομέρειες της ερωτικής ζωής του πρώην της και του νυν της Jennifer Lopez. Όπως αποκαλύπτει η 34χρονη γυναίκα, ο Alex Rodriquez έχει περίεργα γούστα στον σεξουαλικό τομέα, του αρέσει να κάνει ερωτικό τρίο και οι γυναίκες, με τις οποίες κάνει σεξ να φοράνε... μαθητικές στολές!
 
 
 
Η Lauren, μάλιστα, θεωρεί ότι ο 41χρονος παίκτης δεν έλκεται καθόλου σεξουαλικά από την Λατίνα σταρ και ότι στο κρεβάτι φαντασιώνεται εκείνη. Με τέτοιο ερωτικό παρελθόν χαρακτηρίζει τον Alex ως άπιστο κατά εξακολούθηση.
 
Η 34χρονη γυναίκα γνώρισε τον σύντροφο της Jennifer Lopez το 2011, όπου εκείνος έβγαινε τότε με την Cameron Diaz. Επίσης, θεωρεί ότι η σχέση τους είναι ψεύτικη και γίνεται μόνο για την δημοσιότητα, καθώς όταν εκείνη τον είχε ρωτήσει αν όντως ισχύει ότι είναι με την J.Lo εκείνος έβγαλε την γλώσσα του, δείχνοντας ότι... δεν ισχύει τίποτα.
 
Όπως και να έχει, η Jennifer δεν θα χαρεί καθόλου....