Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Φήμες



Τζένιφερ Ανιστον & Μπραντ Πιτ: Φουντώνουν οι φήμες ότι είναι και πάλι μαζί

Αν αυτή η είδηση επαληθευτεί θα είναι το... θέμα του καλοκαιριού. Ο Μπραντ Πιτ και η Τζένιφερ Άνιστον μετά από 13 ολόκληρα χρόνια είναι και πάλι μαζί. Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Life & Style οι δυο τους είναι και πάλι ζευγάρι και αυτό που μένει είναι να τους δουν μαζί.



Αγγελική Ηλιάδη: Απαντάει στις φήμες χωρισμού της από τον Σάββα Γκέντσογλου

Η Αγγελική Ηλιάδη απάντησε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που κατά καιρούς την θέλουν να έχει χωρίσει από τον Σάββα Γκέντσογλου.



Σάσα Μπάστα: Τι είπε για τη νευρική ανορεξία [ΒΙΝΤΕΟ]

Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που θέλουν την Σάσα Mπάστα να πάσχει από νευρική ανορεξία.



Τζένη Μπαλατσινού: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη!

Μετά τις φήμες για τέταρτη εγκυμοσύνη, η Τζένη Μπαλατσινού το βράδυ της Πέμπτης έκανε την πρώτη της ανάρτηση!

Η ίδια μετά την διάψευση του συντρόφου της, Βασίλη Κικίλια, την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, θέλησε να ανεβάσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram!



Ανασχηματισμός: Οι φήμες για αλλαγές στα υπουργεία

Η συζήτηση για τον ανασχηµατισµό είναι διαρκής και ατελέσφορη στο Μαξίµου. Από δω το πάνε, από κει το φέρνουν, άκρη δεν βγάζουν για το τι αλλαγές πρέπει να γίνουν και προς ποια κατεύθυνση. Η τάση αυτήν τη στιγµή, πάντως, είναι υπέρ µιας περιορισµένης διόρθωσης τον Φεβρουάριο.



ΥΠΟΙΚ: Ανυπόστατα τα περί απόρριψης από το EWG εκταμίευσης της υποδόσης

Τα ρεπορτάζ των ΜΜΕ, κατά το τελευταίο 24ωρο, σύμφωνα με τα οποία το EWG συζήτησε και απέρριψε την εκταμίευση της υποδόσης των 800 εκατ. ευρώ για την εξόφληση ληξιπρόθεσμων υποχρεώσεων της Γενικής Κυβέρνησης είναι ανυπόστατα τονίζει σε ανακοίνωσή του, το υπουργείο Οικονομικών.