Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Όλα έτοιμα για την ανακοίνωση των αρραβώνων του πρίγκιπα Χάρι



Μετά από αρκετούς  δεσμούς, ο περιζήτητος εργένης πρίγκιπας Χάρι είναι έτοιμος να «νοικοκυρευτεί».

Το ειδύλλιο του Χάρι με την ηθοποιό Μέγκαν Μαρκλ φάνηκε από την αρχή ότι ήταν πιο σοβαρό. Και όπως όλα δείχνουν, σύμφωνα με δημοσίευμα του US Weekly, δεν θα αργήσουν να ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους.

ReutersReuters

 

Πριν από λίγους μήνες, η Μαρκλ δήλωσε ότι απολαμβάνει το γεγονός ότι η σχέση τους είναι μόνο για τους ίδιους. Ωστόσο, η 36χρονη ηθοποιός γνωρίζει τι σημαίνει να βγαίνεις με έναν διάδοχο του βρετανικού θρόνου: «Είμαι σίγουρη ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να προχωρήσουμε και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας», είπε η μέλλουσα πριγκίπισσα στο Vanity Fair. Και πολλοί θεωρούν ότι η πρόταση γάμου έγινε ήδη στο Τορόντο, εκεί όπου οι δυο τους έκαναν την πρώτη δημόσια εμφάνισή τους.

SplashSplash

Σύμφωνα, λοιπόν, με το US Weekly, το ζευγάρι αναμένεται να κάνει σύντομα επίσημη ανακοίνωση, μπορεί και μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγές προβλέπουν ότι η ανακοίνωση θα έρθει μετά την 7η και τελευταία σεζόν της σειράς Suits τον Νοέμβριο που πρωταγωνιστεί η ηθοποιός. «Θα ήταν εφιάλτης για την ασφάλεια να το κάνει νωρίτερα. Θα την ακολουθούσαν παντού».

Από τη στιγμή που θα ολοκληρώσει τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και ανακοινωθεί ο αρραβώνας τους, η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορεί να απολαμβάνει την προστασία της στο παλάτι του Κένσινγκτον, ενώ σίγουρη θεωρείται η μετακόμισή της στο Λονδίνο. 

ReutersReuters

 

O πρίγκιπας Χάρι και η Meghan Markle θα ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους, προσκαλώντας έναν δημοσιογράφο και έναν φωτογράφο στο παλάτι. «Την ίδια μέρα θα δώσουν και μια τηλεοπτική συνέντευξη που θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο»