Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οικογενειακή τραγωδία: Δηλητηρίασε τον γιο του και αυτοκτόνησε



Δίπλα στο νεκρό πτώμα του πατέρα του βρέθηκε το άψυχο κορμάκι του 9χρονου Noah Smith.

Οι σοροί τους βρέθηκαν σε δωμάτιο ξενοδοχείου στο Γιοχάνεσμπουργκ. Ο 9χρονος Noah Smith από το Burham, στο Κεντ, έκανε διακοπές με τον πατέρα του Vuyo Tame τον Ιανουάριο όταν βρέθηκαν νεκροί στις 8 Ιανουαρίου.

Οι αρχές πιστεύουν ότι ο 47χρονος δηλητηρίασε τον 9χρονο γιο του και αυτοκτόνησε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμεναν.

Ο μικρός Noah πέθανε από δηλητηρίαση. Στον οργανισμό του εντοπίστηκαν μεγάλη ποσότητα φαρμάκων που τα παίρνουν για τη θεραπεία αλλεργιών, αϋπνίας και ναυτίας.

Συντετριμμένη η οικογένεια του 9χρονου

Η οικογένεια προσπαθεί να συμβιβαστεί με τον διπλό θάνατο ενώ βρίσκεται έρευνα σε εξέλιξη για να διαπιστωθεί τι ακριβώς έγινε στις διακοπές.

Η μητέρα του μικρού Noah, Vicky Smith, είπε ότι ο γιος της ήταν ένα αξιαγάπητο, φωτεινό και όμορφο αγόρι.

«Ήταν προορισμένος για μεγάλα επιτεύγματα στη ζωή του. Αυτό κάνει τον θάνατό του ακόμα πιο τραγικό και πολύ δύσκολο για μένα να το αντέξω. Όλοι μας στην οικογένεια βιώνουμε πολύ βαθιά την απώλειά του και είμαστε συντετριμμένοι από τον θάνατό του».

Ο ιατροδικαστής είπε στο δικαστήριο πως ο θάνατος του Noah ήταν αφύσικος και ότι χρειάστηκε έρευνα. «Ο Noah ήταν 9 ετών και μεταφέρθηκε στη Νότια Αφρική από τον πατέρα του για διακοπές. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες πέθανε στο ίδιο δωμάτιο με τον πατέρα του είναι εξαιρετικά ύποπτες. Έχω υποψίες ότι ο πατέρας του εμπλέκεται στον θλιβερό και τραγικό θάνατό του. Ο θάνατος ενός 9χρονου υπό αυτές τις συνθήκες είναι πραγματικά τρομακτικός».