Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Οι πρώτες μέρες με τα δίδυμα και η δύσκολη γέννα της Αμάλ Κλούνεϊ



O Τζορτζ και η Αμάλ Κλούνεϊ καλωσόρισαν στον κόσμο τα πρώτα τους παιδιά στις 6 Ιουνίου. Η Αμάλ πέρασε περίπου τρεις ημέρες στο μαιευτήριο, και στη συνέχεια η τετραμελής οικογένεια μεταφέρθηκε στο αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι τους στην Αγγλία.

«Ηταν μια γέννα που κράτησε πολύ περισσότερο απ' όσο περίμεναν, αλλά τα μωρά είναι υγιή και πανέμορφα» είπε πηγή στο E! News αφήνοντας να εννοηθεί ότι η γέννα της Αμάλ ήταν δύσκολη. Ωστόσο, όλα είναι καλά και απολαμβάνει στο έπακρο τον ρόλο της μητέρας.

«Οι δυο τους κατάφεραν να διατηρήσουν χαμηλό προφίλ στο νοσοκομείο, όπου τους επισκέφτηκαν φίλοι και συγγενείς. Είναι πανευτυχείς. Δεν νομίζω πως έχετε δει πιο χαρούμενο ζευγάρι» πρόσθεσε η πηγή τονίζοντας ότι στο σπίτι του ζευγαριού υπάρχει μία θετική ενέργεια και όλοι έχουν εξαιρετική διάθεση, ακόμα και το προσωπικό τους.

To ζευγάρι κάνει τα πάντα έτσι ώστε τα δίδυμα να έχουν ό,τι χρειαστούν, ενώ έχουν προσλάβει βοήθεια για οκτώ εβδομάδες, μία βραδινή νοσοκόμα, για να βοηθήσει στο πρόγραμμα ύπνου των παιδιών.

Εκτός από τους φίλους και τους συγγενείς, οι Κλούνεϊ δέχονται και τη βοήθεια των γειτόνων τους, στο θέμα των παπαράτσι:

«Είναι δύσκολο να κρατήσεις τους φωτογράφους μακριά από το σπίτι, αλλά οι κάτοικοι της περιοχής έχουν βοηθήσει, όλοι χαίρονται που έχουν την Αμάλ και τον Τζορτζ δίπλα τους, οπότε διώχνουν αμάξια που δεν αναγνωρίζουν αλλά και διάφορους φωτογράφους που βλέπουν να περιφέρονται» πρόσθεσε η ίδια πηγή.