Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 -

διδυμα



Η γέννηση που συγκινεί! Δίδυμα με σχεδόν δέκα χρόνια διαφορά!

Ενα υπέροχο δώρο έκανε το 2020 σε μια 43χρονη γυναίκα. Της χάρισε ένα υγιέστατο αγοράκι μόνο που έχει διαφορά σχεδόν δέκα χρόνια με το δίδυμο αδερφάκι του.



Στα Τρίκαλα η πρώτη πανελλήνια συνάντηση διδύμων

Με πλήρες πρόγραμμα, με δράσεις, εκδηλώσεις διαγωνισμούς, επιχειρείται, για πρώτη φορά στη χώρα μας, να συναντηθούν – τουλάχιστον – και να γνωριστούν οι σαν δυο (ή και τρεις, ή και τέσσερις) σταγόνες νερό συμπολίτες μας.



Γυναίκα γέννησε δίδυμα έναν μήνα αφότου έφερε ένα αγοράκι στον κόσμο!

Μια 20χρονη από το Μπαγκλαντές, η Αρίφα Σουλτάνα, έχει προκαλέσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον, καθώς 26 ημέρες μετά την πρόωρη γέννηση του γιου της έφερε στη ζωή δίδυμα! Η γυναίκα, σύμφωνα με το BBC, εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στομάχι.



Αποσωληνώθηκαν, αλλά παραμένουν στην εντατική τα 5χρονα δίδυμα

Σταθερή κρίνεται η κατάσταση της υγείας των πεντάχρονων δίδυμων τα οποία σήμερα αποσωληνώθηκαν και είναι εκτός μηχανικού αερισμού, σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού».



Κηδεύονται τα δίδυμα κοριτσάκια

Σε άσχημη κατάσταση είναι οι γονείς των δίδυμων κοριτσιών που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο κατά τη διάρκεια της μεγάλης πυρκαγιάς στο Μάτι.



Πρωτοσέλιδο στους Times τα δίδυμα αγνοούμενα κορίτσια από τη φωτιά στο Μάτι

Το πρωτοσέλιδο της βρετανικής εφημερίδας Times κυκλοφορεί με κεντρικό θέμα  τα δύο 9χρονα κορίτσια.

Όπως σημειώνεται, οι δύο δίδυμες αδερφές παραθέριζαν με τους παππούδες τους σε τουριστικό θέρετρο έξω από την Αττική, στο Μάτι, το οποίο επλήγη από την πυρκαγιά και περισυλέγησαν από ψαράδες της περιοχής, όμως έκτοτε αγνοούνται.