Παρασκευή 03 Μαΐου 2024 -

«Οι πιο κοντινοί άνθρωποι που εμπιστεύεται η Αθηνά είναι οι δικηγόροι της»



Ο Αλέξης Μανθεάκης ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Ο κ. Μανθεάκης παρουσίασε τον περιβόητο «κόκκινο φάκελο» στο Πρωινό του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη ζωή του πρώην ζευγαριού.

«Ένα μήνα μετά τον γάμο, ο Ντόντα άρχισε τη σχέση με αυτή την κοπέλα, παράλληλη σχέση για 8,5 χρόνια και η Αθηνά δεν ήξερε τίποτα. Είχαν ψευδώνυμα: ο Αλβάρο ήταν ο Ρομέο και η κοπέλα η πριγκίπισσα Σαρλότ. Ο Ντόντα εμφανιζόταν με περούκα και της έλεγε ότι ήταν Αργεντίνος. Μια μέρα τον είδε σε αγώνες στην τηλεόραση κι έτσι έμαθε ποιος πραγματικά είναι» είπε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι: «Η Αθηνά ήταν πολύ ταραγμένη όταν την είδα πέρυσι και της είπα για τον φάκελο. Από τότε που είναι μικρή της ζητάει ο κόσμος λεφτά. Βλέπουμε μια Αθηνά σήμερα που δεν μοιάζει με τη Χριστίνα που μοίραζε δώρα, βοηθούσε τους συνεργάτες της… Η Αθηνά είναι παγερά αδιάφορη σε οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση από κάποιον άνθρωπο που έχει ανάγκη. Ακόμα και για μια αρρώστια να πάει κάποιος, δεν θα ανταποκριθεί».

Μάλιστα τόνισε ότι: «Οι πιο κοντινοί της άνθρωποι που εμπιστεύεται είναι οι δικηγόροι της που διαχειρίζονται την περιουσία της. Δεν έχει φίλες».

Είπε πως: «Η Αθηνά λάτρεψε τον Ντόντα και τα πρώτα χρόνια έτρεχε σαν σκυλάκι πίσω του. Τον έβλεπε σαν θεό. Του έδωσε τα πάντα, ήρθε σε ρήξη με τον πατέρα της γι’ αυτό».