Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Αθηνά Ωνάση



Η Αθηνά Ωνάση πόζαρε με Έλληνες δημοσιογράφους στο Μονακό

Στο Μονακό βρέθηκαν για τις γιορτές ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ Δημήτρης Οικονόμου και η σύζυγός του, επίσης δημοσιογράφος, Αλεξία Κουλούρη. Το ζευγάρι, την ώρα που απολάμβανε τον καφέ του στο Cafe de Paris είδε εντελώς τυχαία τη διάσημη κληρονόμο Αθηνά Ωνάση η οποία ήταν ανανωμένη και πολύ ευδιάθετη όπως είπε ο δημοσιογράφος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Σήμερα» !



Ο Δημήτρης Οικονόμου συνάντησε την Αθηνά Ωνάση στο Μονακό: Το μήνυμά της στους Έλληνες (Φωτό & Βίντεο)

Ο Δημήτρης Οικονόμου κι η σύζυγός του, Αλεξία Κουλούρη, ταξίδεψαν μέχρι το Μονακό για τις χριιστουγεννιάτικες διακοπές τους.



Παντρεύεται ο Ντόντα - Ράκος η Αθήνα Ωνάση

Η χρυσή κληρονόμος δεν είναι και στα καλύτερά της καθώς ο πρώην σύζυγός της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο αμέσως μετά την έκδοση του συναινετικού διαζυγίου τους αρραβωνιάστηκε την αγαπημένη του Ντενίζ Σεβέρο και σκοπεύει να την παντρευτεί στην Πορτογαλία μέσα στους επόμενους μήνες, όπως αποκάλυψαν πορτογαλικά ΜΜΕ. 



Αυτή είναι η βίλα της Αθηνάς Ωνάση

Τον περασμένο χρόνο η Αθηνά Ωνάση χώρισε από τον Βραζιλιάνο σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτα. Η βίλα είναι άδεια από τον Αύγουστο. Η Ωνάση έμενε στη βίλα όταν όταν επισκεπτόταν τα άλογά της στο αγρόκτημα του Valkenswaard, λίγο μετά τα σύνορα με την Ολλανδία.

 



Πρωτοχρονιά στην Βραζιλία έκανε η Αθηνά Ωνάση με τον νέο της έρωτα!

Στη Βραζιλία αποφάσισε να κάνει γιορτές η Αθηνά Ωνάση. Σύμφωνα με το περιοδικό Λοιπόν, η γνωστή κληρονόμος γυρίζει στον «τόπο του εγκλήματος», το Σάο Πάολο, αλλά όχι μόνη της. Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος της, πολυεκατομμυριούχος Αλμπέρτο Ζορζί, και μεγάλη φιλική παρέα.



«Οι πιο κοντινοί άνθρωποι που εμπιστεύεται η Αθηνά είναι οι δικηγόροι της»

Ο Αλέξης Μανθεάκης ο άνθρωπος που έζησε μια ολόκληρη ζωή δίπλα στην οικογένεια Ωνάση και γνωρίζει καλά την Αθηνά είναι ο άνθρωπος που έφερε στο φως απίστευτα στοιχεία για τη διπλή ζωή του Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο. Σύμφωνα με αυτά ο Ντόντα είχε παράλληλη σχέση τα 8,5 χρόνια από τα 11 που διήρκεσε ο γάμος του με την Αθηνά, με μια συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.