Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Οι 6 πιο επικίνδυνοι κατά συρροήν δολοφόνοι στην ιστορία



Ζουν ανάμεσά μας. Πολλές φορές  όμως κρύβουν θανάσιμα μυστικά.

Γνωρίστε τους έξι πιο σκληρούς - αρρωστημένους κατά συρροή δολοφόνους  που έχουν αφήσει το "στίγμα" τους ανά το παγκόσμιο στερέωμα και έχουν σπείρει τον φόβο και τον τρόμο διαπράττοντας τα χειρότερα και αγριότερα εγκλήματα στα αστυνομικά χρονικά,όπως τους παρουσιάζει το Top Trending.

Edward Gein

Ο Εντ Γκέιν ήταν Αμερικάνος δολοφόνος και απαγωγέας, ο οποίος σκότωνε τα θύματά του και μετά τα διαμέλιζε με φρικτό τρόπο, φτιάχνοντας μάσκες από το δέρμα τους. Τους φόνους τους έκανε στη γεννέτειρά του, το Πλέινφιλ του Γουισκόνσιν, ενώ μετά τη σύλληψή του οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι ξέθαβε και πτώματα από το τοπικό νεκροταφείο και χρησιμοποιούσε και τα δικά τους μέλη.

Javed Iqbal

Ήταν ένας Πακιστανός κατά συρροή δολοφόνος ο οποίος κρίθηκε ένοχος για τη σεξουαλική κακοποίηση και τη δολοφονία 100 παιδιών. Τον Δεκέμβριο του 1999 απέστειλε μια επιστολή στην αστυνομία της Λαχόρης αλλά και μια εφημερίδα όπου και ομολόγησε τις δολοφονίες των 100 αγοριών, ηλικίας μεταξύ 6 και 16 ετών.

Richard Trenton Chase

Ο Αμερικανός μανιακός δολοφόνος σκότωσε έξι ανθρώπους σε διάστημα ενός μήνα στο Σακραμέντο. Το παρατσούκλι του ήταν "Ο βρυκόλακας του Σακραμέντο" επειδή έπινε το αίμα των θυμάτων του.

Dennis Nilsen

Ο Nilsen μεγάλωσε σε μια καλή οικογένεια και αγαπήθηκε ως παιδί. Από το 1978 εώς και το 1983 ο Nilsen σκότωσε τουλάχιστον δεκαπέντε άντρες και αγόρια κάτω από αποτρόπαιες συνθήκες. Διατηρούσε τα πτώματα των θυμάτων του και επιδιδόταν σε σεξουαλικές πράξεις.Τα περισσότερα από τα θύματά του ήταν φοιτητές ή άστεγοι άνδρες. Συνήθιζε να βρίσκει τα θύματά του σε μπαρ ή στους δρόμους και τα παρέσυρε στο σπίτι του για να κάνουν σεξ. Στη συνέχεια, έπνιγε τα θύματά του την ώρα που κοιμόντουσαν! Κάποιες φορές διατηρούσε τα πτώματα για αρκετούς μήνες σε διαφορετικές θέσεις μέσα στο σπίτι του, συνήθως κάτω από το πάτωμα.

Gilles de Rais

Έχει μείνει στην ιστορία ως ένα από τα πλέον διαβόητα "τέρατα" του ανθρώπινου είδους. Το όνομά του, συνώνυμο της βαναυσότητας και της διαστροφής, έχει προσλάβει ανά τους αιώνες μυθικές διαστάσεις μεγαλύτερες και από εκείνου ακόμη του ηγεμόνα της Βλαχίας Βλαντ Τέπες του Παλουκωτή, του γνωστού "Δράκουλα". Καταδικάστηκε σε θάνατο την 26η Οκτωβρίου του 1440 για τα προαναφερθέντα εγκλήματα, αλλά και για σειρά από άλλα, όπως η μαγεία και ο αιρετισμός.

Ted Bundy

Ένας από τους πιο γνωστούς Αμερικάνους κατά συρροή δολοφόνους ήταν ο Ted Bundy. Η δράση του κράτησε 4 χρόνια. Από το 1974 εώς και το 1978 που συνελήφθη. Στην δίκη του αρνήθηκε τον διορισμό δικηγόρου και υπερασπίστηκε ο ίδιος τον εαυτό του. Παντρεύτηκε συγκρατούμενή του με την οποία απέκτησε και παιδί. Αν και ομολόγησε 28 φόνους, οι αρχές υπολογίζουν ότι μπορεί να ξεπερνούσαν τους 100. Καταδικάστηκε σε θάνατο και εκτελέστηκε στην ηλεκτρική καρέκλα.