Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

6



Στέφανος Τσιτσιπάς: Ανέβηκε στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης

Τρομερά άλματα στην παγκόσμια κατάταξη του τένις κάνει κάθε εβδομάδα ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας πήγε στη Ρώμη και στο Italian Open ως Νο7 και ήδη με την πρόκριση του στους 4 είναι στο Νο6 στο live raking.

Τον Τσιτσιπά βοήθησε και ο αποκλεισμός του Κέι Νισικόρι στα προημιτελικά από τον Σβάρτσμαν.



Σεισμός 6,7 Ρίχτερ στα νησιά Βανουάτου

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 6,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 20:10 (ώρα Ελλάδας) στη θαλάσσια περιοχή των νησιών Βανουάτου, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε στα 103 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της πόλης Sola, ενώ το εστικό βάθος μετρήθηκε στα 60 χιλιόμετρα.



Καρδιακή νόσος: Προσοχή στα 6 πιο «αθώα» συμπτώματα

Η καρδιακή νόσος παραμένει η #1 αιτία θανάτου τόσο για άντρες, όσο και για γυναίκες παγκοσμίως. Μάλιστα τα στατιστικά υποδεικνύουν ότι οι άνθρωποι πεθαίνουν από πρόβλημα στην καρδιά ξεπερνούν εκείνους που πεθαίνουν από κάθε μορφή καρκίνου συνολικά.
 


Κάνε τα μάτια σου να δείχνουν μεγαλύτερα με 6 απλά βήματα

Ένα μικρό λαθάκι στο μακιγιάζ και μπορεί να χαλάσει όλο το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις. Τα μάτια είναι ένα σημείο που συνήθως γίνονται μικρά λάθη, χωρίς καν να το καταλαβαίνεις κι έτσι αντί να «ανοίγει» το βλέμμα γίνεται πιο μικρό.



Survivor 2- Skai: 6 νέοι παίκτες θα μπουν την Κυριακή

Η παραγωγή του φετινού Survivor 2 δεν φαίνεται διατεθειμένη να αφήσει τους συμμετέχοντες και τους τηλεθεατές να βαρεθούν. Οι δύο ομάδες του Survivor αναμένεται να μεγαλώσουν πολύ σύντομα.



Σεισμός 6,1 Ρίχτερ στο Μεξικό

Σεισμική δόνηση αναστάτωσε τους κατοίκους της Πόλης του Μεξικού νωρίς σήμερα το πρωί, με πολλούς να βγαίνουν πανικόβλητοι στους δρόμους, δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες στο Reuters.

Το επίκεντρο του σεισμού των 6,1 βαθμών εντοπίστηκε στα 43 χλμ. ανατολικά της πολιτείας Οαχάκα και το βάθος του στα 10 χλμ., σύμφωνα με την Αμερικανική Γεωλογική Υπηρεσία (USGS).