Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο Τραμπ κάνει κριτική θεάτρου και επιμένει στη συγγνώμη των ηθοποιών προς τον αντιπρόεδρό του



Επιμένει ο Ντόναλντ Τραμπ να ζητά από τους ηθοποιούς του μιούζικαλ Hamilton να ζητήσουν συγγνώμη για τη συμπεριφορά τους προς τον αντιπρόεδρό του Μάικ Πενς.

Στην τελευταία του ανάρτηση για το θέμα, μάλιστα, στον λογαριασμό του στο Twitter κάνει και... θεατρική κριτική για τους ηθοποιούς και την παραγωγή του μιούζικαλ γράφοντας ότι «ακούω ότι είναι υπερεκτιμημένοι».

«Θα πρέπει να ζητήσουν άμεσα συγγνώμη για την άθλια συμπεριφορά τους» συμπλήρωσε ο Τραμπ στην ανάρτησή του.

Πρόκειται για τη δεύτερη τέτοια ανάρτηση μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες για το θέμα αυτό από τον νέο πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος είναι εμφανώς ενοχλημένος για ό,τι συνέβη το βράδυ της Παρασκευής.

Αυτό που έχει ενοχλήσει τον Τραμπ είναι η δήλωση που διάβασε μετά την παράσταση ο Μπράντον Βίκτορ Ντίξον, που παίζει τον τρίτο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Άαρον Μπαρ.

»Εμείς, κύριε, εμείς είμαστε η πολυσυλλεκτική Αμερική που ανησυχεί και αγωνιά ότι η νέα κυβέρνησή σας δεν θα μας προστατεύσει, δεν θα προστατεύσει τον πλανήτη, τα παιδιά, τους γονείς μας, δεν θα μας υπερασπιστεί και δεν θα στηρίξει τα αναφαίρετα δικαιώματά μας», είπε ο Ντίξον μετά την παράσταση καθώς ο Πενς αποχωρούσε.