Σάββατο 27 Απριλίου 2024 -

αντιπρόεδρος



Μια δεκαετία ήθελε να γίνει γενικός διευθυντής και έγινε όταν… σταμάτησε να το θέλει

Ο 40χρονος σήμερα Josh Leslie είναι επιτέλους διευθύνων σύμβουλος της καλιφορνέζικης εταιρίας πληροφορικής Cumulus Networks.

Τη θέση την ονειρευόταν όλη του τη ζωή και στα 30 του είχε αποκαλύψει μάλιστα στον τότε διευθυντή του πως ήθελε να γίνει αφεντικό μέχρι τα 40! Η καριέρα του ήταν όμως βαλτωμένη και το διευθυντιλίκι δεν έμοιαζε πιθανό.



ΕΦΕΤ- Νέος πρόεδρος και αντιπρόεδρος

Ενέκρινε η Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής την τοποθέτηση του Πολυχρόνη Πολυχρονίου στη θέση του προέδρου του Ενιαίου Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ) και του Διονυσίου Βλάχου στη θέση του αντιπροέδρου του φορέα.



Τον Ζουράρι προτείνουν οι ΑΝΕΛ για αντιπρόεδρο της Βουλής

Τον συνεργαζόμενο βουλευτή της «Πυρίκαυστος Ελλάδας» Κώστα Ζουράρι επέλεξαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες για να αναλάβει την θέση του αντιπροέδρου της Βουλής μετά την αποχώρηση του κ. Δημήτρη Καμμένου.



Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της Βουλής ο Δ. Καμμένος

Τηρώντας τη δέσμευσή του, όπως είχε προαναγγείλλει την Παρασκευή, ο κ. Καμμένος παραιτήθηκε από τη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, μόλις ολοκληρώθηκε η Διάσκεψη των Προέδρων.

Ο κ. Καμμένος τήρησε τη δέσμευσή του στον Νίκο Βούτση, εφόσον του ζήτησε να παραιτηθεί για να μην κινηθεί η διαδικασία με την πρόταση μομφής εναντίον του.



Περού: Ο αντιπρόεδρος Βισκάρα θα ορκιστεί πρόεδρος την Παρασκευή

Ο αντιπρόεδρος του Περού Μαρτίν Βισκάρα θα ορκιστεί πρόεδρος της χώρας, πιθανότατα στις 11:00 ή το μεσημέρι της Παρασκευής (18:00-19:00 ώρα Ελλάδας), μετά την υποβολή της παραίτησης του Πέδρο Πάμπλο Κουτσίνσκι, λίγες ώρες πριν από την ψηφοφορία που επρόκειτο να γίνει σήμερα για την παύση του και την παραπομπή του στη δικαιοσύνη στο περουβιανό Κογκρέσο, γνωστοποίησε ο πρόεδρος του σώματο



Τον Λούις ντε Γκίντος προτείνει το Eurogroup για αντιπρόεδρο της ΕΚΤ

Την υποψηφιότητα του Ισπανού υπουργού Οικονομικών, Λούις ντε Γκίντος στηρίζει το Eurogrοup  για την αντιπροεδρία της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ).