Παρασκευή 19 Απριλίου 2024 -

Ο Τραμπ γιορτάζει τα γενέθλιά του... ενώ τα θέατρα της Αμερικής «παίζουν» τη δολοφονία του



Εβδομήντα ένα κεράκια σβήνει σήμερα ο Ντόναλντ Τραμπ με τα θέατρα της Αμερικής να τον δολοφονούν στο "σανίδι" ανεβάζοντας το έργο "Ιούλιος Καίσαρας" κι έναν Σύρο καλλιτέχνη να τον μεταμορφώνει σε πρόσφυγα... Αξύριστο, βρώμικο και αναμαλλιασμένο, μ' ένα  αγοράκι στην αγκαλιά. 
 
Ανήμερα των γενεθλίων του Τραμπ, η τρίτη σύζυγός του, βρίσκεται επί ποδός. Πριν από λίγες ημέρες, η Μελάνια μετακόμισε στην Ουάσινγκτον έχοντας ήδη ενημερώσει τους Αμερικανούς μέσω των social media ότι σήμερα ο άντρας της γίνεται 71 ετών. 

H Mελάνια του υποσχέθηκε μία αξέχαστη βραδιά στο Λευκό Οίκο με την οικογένειά του. Η ίδια είχε την ιδέα να συγκεντρώσει υπογραφές υποστηρικτών του Τραμπ σε μία κάρτα γενεθλίων καλώντας τους Αμερικανούς να την υπογράψουν. Όπως εξηγεί η γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", το μήνυμα αυτό εστάλη από την "Πρώτη Κυρία" σε στελέχη του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος πριν από λίγες ημέρες.   
 
Την ίδια ώρα, στο Ντουμπάι ένας Σύρος καλλιτέχνης έχει ένα δωράκι για τον Τραμπ.

Ο Αμπντάλα αλ Ομάρι είχε την φαεινή ιδέα να απεικονίσει σε πίνακα ζωγραφικής τον πρόεδρο των ΗΠΑ και άλλους δέκα ηγέτες ως πρόσφυγες. Όπως ο ίδιος δήλωσε στο CNN, οι πίνακες με τους ηγέτες - πρόσφυγες θα εκτίθενται από σήμερα στο Ντουμπάι. 

Ο Αλ Ομάρι, που ζει ως πρόσφυγας στο Βέλγιο, μίλησε για την δική του εμπειρία στο αμερικανικό δίκτυο.   "Το να είσαι πρόσφυγας είναι σαν να έχεις ένα πρόσθετο μέλος το οποίο θα παραμείνει ενσωματωμένο στο σώμα σου για πάντα", δηλώνει στο CNN.

Στον πίκανα ζωγραφικής του Αλ Ομάρι ο "πρόσφυγας Τραμπ" είναι βρώμικος, αξύριστος και αναμαλλιασμένος...Κρατά στην αγκαλιά του ένα μικρό αγόρι και στα χέρια του μία οικογενειακή φωτογραφία... Ότι απέμεινε από τον εμφύλιο στη χώρα του Μπασάρ αλ Άσαντ.
 
Ο Τραμπ γίνεται πρόσφυγας στο Ντουμπάι και Ιούλιος Καίσαρας στην Αμερική. Όλο και περισσότερα θέατρα στην Αμερική ανεβάζουν το αριστούργημα του Σέξπιρ, "Ιούλιος Καίσαρας" προσαρμοσμένο στην υπάρχουσα πολιτική κατάσταση.

Ο "Ιούλιος Καίσαρας" γίνεται... Ντόναλντ Τραμπ δικαιώνοντας όλους όσοι τον θέλουν νεκρό. Σύμφωνα με την σύγχρονη εκδοχή του έργου, οι σφοδροί επικριτές του Σεξπιρικού Τραμπ ενορχηστρώνουν μία συνωμοσία με στόχο τη δολοφονία του Αμερικανού προέδρου. Πράγματι...O Tραμπ δολοφονείται στο σανίδι!