Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024 -

Ο πρίγκιπας Harry σε ένα διαφορετικό ρόλο...



Οι Take That είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα boy band όλων των εποχών.

Παρ’ όλα αυτά ο Gary Barlow, ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, παραδέχτηκε ότι η Meghan Markle, Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του πρίγκιπα Harry, δεν είχε ιδέα ποιοι ήταν όταν συναντήθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά «Royal Variety Performance» στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου.

«Το πρώτο πράγμα που μας είπε ήταν ότι δε γνώριζε τη μουσική μας», αποκάλυψε ο Gary Barlow κατά τη διάρκεια συνέντευξης που έδωσε στην εκπομπή «The Project» του αυστραλιανού δικτύου «Network 10», λίγες ημέρες αργότερα.

«Ζούσε στην Αμερική, δε μας γνώριζε», ανέφερε ο lead singer της μπάντας.

Στο φιλανθρωπικό γκαλά που έλαβε χώρα στο «London Palladium», ο Gary Barlow αποκάλυψε στη Meghan Markle μία άγνωστη πτυχή του συζύγου της, πρίγκιπα Harry.

«Συμμετείχε, έπαιξε μουσική σε ένα από τα άλμπουμ μας», είπε στη Δούκισσα του Σάσεξ.

Ο πρίγκιπας Harry ρώτησε τότε: «Στην Τζαμάικα ήταν;». Η πρώην πρωταγωνίστρια της τηλεοπτικής σειράς «Suits» κοίταξε με έκπληξη τον Barlow και εκείνος απάντησε: «Ακριβώς. Ήταν όντως εκεί».

Τότε, η Meghan Markle σχολίασε: «Θεέ μου, μαθαίνω κάτι καινούργιο κάθε μέρα!».

Prince Harry - Take That - Royal Variety Performance - Hit Channel
Ο πρίγκιπας Harry και οι Take That.
Παρ’ ότι οι Take That κατακτούσαν τα charts σε όλο τον κόσμο απέτυχαν να εισβάλουν στην αμερικανική αγορά.

Όταν ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν έκαναν επιτυχία στις ΗΠΑ, ο Mark Owen απάντησε: «Νομίζω ότι ήμασταν πολύ προχωρημένοι για τους Αμερικανούς εκείνη την εποχή.»

Από τους Take That αναδείχθηκε ο Robbie Williams, ο οποίος ήταν μέλος τους από το 1990 έως το 1995 και επέστρεψε για μία διετία, το 2010.

 

Πηγή κειμένου: 

hit-channel.com