Παρασκευή 26 Απριλίου 2024 -

Harry



Ο πρίγκιπας Harry σε ένα διαφορετικό ρόλο...

Οι Take That είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα boy band όλων των εποχών.

Παρ’ όλα αυτά ο Gary Barlow, ο κεντρικός τραγουδιστής του συγκροτήματος, παραδέχτηκε ότι η Meghan Markle, Δούκισσα του Σάσεξ και σύζυγος του πρίγκιπα Harry, δεν είχε ιδέα ποιοι ήταν όταν συναντήθηκαν στο φιλανθρωπικό γκαλά «Royal Variety Performance» στο Λονδίνο, το βράδυ της Δευτέρας 19 Νοεμβρίου.



Συγκινητικό! O Harry άφησε μια κενή θέση στον γάμο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα!

Με μια κενή θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου επέλεξε ο πρίγκιπας Harry να τιμήσει την απουσία της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπορεί να μην ήταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry, να τον δει να παντρεύεται την αγαπημένη του Meghan Markle αυτό το Σάββατο, αλλά ήταν μαζί του το πνεύμα της.



Φάκελος με άσπρη σκόνη εστάλη στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle

Έρευνα διέταξαν οι βρετανικές αρχές μετά τις αναφορές πως έστειλαν στον πρίγκιπα Harry και την Meghan Markle λευκή σκόνη που υποτίθεται ότι ήταν άνθρακας μέσα σε φάκελο.



Γαμήλια βόλτα με άμαξα για τον Harry και τη Meghan Markle

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα διασχίσουν με άμαξα την αγγλική πόλη Ουίνδσορ αμέσως μετά τον γάμο τους που θα τελεστεί στις 12.00 στις 19 Μαΐου στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στον Πύργο του Ουίνδσορ, ανακοίνωσαν σήμερα τα Ανάκτορα του Κένσινγκτον.



To γεγονός που ίσως επισκιάσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

H Mεγάλη Βρετανία ως γνωστόν, κινείται σε γαμήλιους ρυθμούς, μιας και τον ερχόμενο Μάιο ο Harry θα παντρευτεί την Meghan Markle.Παρόλα αυτά, σήμερα το πρωί συνέβη κάτι που ίσως καταφέρει να επισκιάσει το γάμο αυτό.