Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018 -
Συννεφιά

22 °C

Σήμερα, 22. Οκτωβρίου 2018

Συγκινητικό! O Harry άφησε μια κενή θέση στον γάμο για την πριγκίπισσα Νταϊάνα!Με μια κενή θέση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου επέλεξε ο πρίγκιπας Harry να τιμήσει την απουσία της μητέρας του, της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα μπορεί να μην ήταν δίπλα στον πρίγκιπα Harry, να τον δει να παντρεύεται την αγαπημένη του Meghan Markle αυτό το Σάββατο, αλλά ήταν μαζί του το πνεύμα της.

Ο Harry και η Meghan δεν ακολούθησαν μόνο το παράδειγμά της να αλλάξουν λίγο τους όρκους αγάπης που αντάλλαξαν, αλλά την ίδια στιγμή ο Harry τίμησε την μητέρα του, αφήνοντας μια κενή θέση δίπλα στον πρίγκιπα William κατά τη διάρκεια της τελετής στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου. Μπορεί μια τέτοια απλή κίνηση να γίνει πιο συγκινητική; Μάλλον όχι, εμάς έχουν βουρκώσει ήδη τα μάτια μας.

Photo: Getty / Jonathan Brady

Παράλληλα, η αδερφή της Νταϊάνα, Lady Jane Fellowes διάβασε κατά τη διάρκεια της τελετής το Τραγούδι του Σολομώντα. Σε προηγούμενη ανακοίνωση από το παλάτι του Κένσινγκτον, ο Harry και η Meghan δήλωσαν ότι ήταν πραγματικά τιμή τους, που η Lady Jane θα «εκπροσωπούσε την οικογένειά της και θα τιμούσε τη μνήμη της πριγκίπισσας Νταϊάνα, την ημέρα του γάμου».