Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024 -

Ο πατέρας που συγκλονίζει: Υιοθέτησε 4 παιδιά με ειδικές ανάγκες



Τον γύρο του διαδικτύου κάνει τις τελευταίες μέρες η ιστορία του Ben Carpenter. Ο λόγος συγκινεί...

Ο Ben Carpenter αποτελεί έμπνευση για όλους τους ανθρώπους. Η ιστορία του 33χρονου πατέρα έχει γίνει viral και φαίνεται απόλυτα λογικό σε όποιον διαβάζει την ιστορία του.

Ο Ben έχει υιοθετήσει από το 2010 τέσσερα παιδιά με ειδικές ανάγκες και επιθυμεί να υιοθετήσει και πέμπτο. Αυτός και η οικογένειά του ζουν στο Λονδίνο. Το αξιοσημείωτο είναι ότι αποτελεί τον μοναδικό γονεά των τεσσάρων παιδιών, αφού ο ίδιος δεν έχει κάποιον σύντροφο ζωής.

Ο 10χρονος Jack, η 7χρονη Ruby, η  5χρονη Lily και ο 2 χρονών Joseph έχουν σύνδρομο Down. O ίδιος δηλώνει ανοιχτά ότι είναι ομοφυλόφιλος και όταν τον ρωτούν για την αξιοθαύμαστη αυτή πράξη υιοθεσίας, εξομολογείται: «Οι άνθρωποι με αποκαλούν άγιο και λένε ότι αυτό που κάνω είναι αξιοθαύμαστο αλλά εγώ απλώς ήθελα να γίνω πατέρας και η υιοθεσία ήταν ο μόνος τρόπος για να το πετύχω».

Σύμφωνα με την The Sun, του πήρε τρία ολόκληρα χρόνια να πείσει τις αρχές ότι είναι ικανός να γίνει πατέρας, όταν έκανε την πρώτη του υιοθεσία. Τώρα δηλώνει ευτυχισμένος και όλα τα παιδιά έχουν σημειώσει πρόοδο, γεγονός που έχει εκπλήξει θετικά τους κοινωνικούς λειτουργούς.

«Για μένα ήταν το καλύτερο πράγμα που θα μπορούσα να κάνω», δηλώνει ο Ben για την όμορφη οικογένεια που έχει δημιουργήσει.

Δείτε το βίντεο: