Σάββατο 20 Απριλίου 2024 -

Ο Ομπάμα μας λέει αντίο από τη Χαβάη για τις διακοπές των Χριστουγέννων



Στη Χαβάη θα περάσει με την οικογένειά του τις ημέρες των Χριστουγέννων ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα. 

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ της Χαβάης, ο Ομπάμα και η οικογένειά του έχουν ήδη φθάσει στον αγαπημένο τους προορισμό ενώ η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου δείχνουν την αυτοκινητοπομπή του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ.  
   
Η πρώτη οικογένεια  των ΗΠΑ, που θα αποχωρήσει στις 20 Ιανουαρίου του 2017 από το Λευκό Οίκο δίνοντας τη σκυτάλη στον Ντόναλντ ΤΡαμπ, θα αφήσει πίσω της την παγωμένη Ουάσινγκτον, θα φορέσει τα καλοκαιρινά της για να επισκεφθεί τη Χαβάη. 
    
Οι Ομπάμα έχουν νοικιάσει μία έπαυλη στην περιοχή Kailua Bay. Τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή είναι δρακόντεια. 

Κατά τη διάρκεια των διακοπών του περασμένου έτους, ο Μπαράκ Ομπάμα πέρασε μεγάλο μέρος του χρόνου του  στο γυμναστήριο, παίζοντας γκολφ, πηγαίνοντας για πεζοπορία.

Για τον Ομπάμα η Χαβάη είναι ένας πολύ αγαπημένος προορισμός. Φέτος, είναι η ένατη φορά που την επισκέπτεται για τις διακοπές των Χριστουγέννων, όπως επισημαίνουν τα αμερικανικά ΜΜΕ.
   
Πέρυσι εθεάθη στο αγαπημένο του μαγαζί να τρώει παγωτό μαζί με τις κόρες του, Σάσα και Μάλια. 

Ο Αμερικανός πρόεδρος δεν δρόσισε όμως τον ουρανίσκο του με το  Snowbama, το παγωτό που έχει βαπτιστεί προς τιμήν του κι έχει γεύσεις λεμόνι, κεράσι και άφθονο σιρόπι αλλά προτίμησε να απολαύσει τους αγαπημένους του συνδυασμούς: πεπόνι, κεράσι και lime.